writing-img

Holter EKG, obremenitveno testiranje

clock-img

22.01.2010, 19:48

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Danes sem prejela izvid s Pediatrične, kjer piše, da mojo hči naročajo na Holter EKG in na obremenitveno testiranje.
Prosim vas za pomoč, če ima kdo kaj informacij, kako to izgleda?
Hvala!

clock-img

22.01.2010, 20:41

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Holter ekg je taka mala naprava, ki jo bo imela na sebi 24 ur - dobi 5 okroglih nalepk na prsni kos (ali je 7, sem ze pozabila, ker v KC jih potem dobis vec), na te "nalepke" so pa pripete zice, ki gredo do aparata, ki si ga lahko obesi okrog vratu ali pa okrog pasu. To potem snema 24 ur. Obrementiveno testiranje je pa tudi ekg (take seske napopajo na prsni kos - jaz sem imela ponavadi ful vijolicne fleke potem user posted image ), med testiranjem pa vozi sobno kolo, pocasi ji dvigajo obremenitev (da teje vozi), zraven se pa snema ekg na racunalnik. Po koncu "voznje" se pa uleze in merijo se nekaj casa. Ne spomnim pa se, ce ob ciklo merijo tudi pritisk. Ce te zanima pa se kaj, mi pa lahko pises tudi na ZS - sem 11 let hodila na kardio na PeK in imela oboje kar nekajkrat.

LP

clock-img

22.01.2010, 20:43

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Sem ti poslala na ZS se slikce. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem