writing-img

Homeopatsko zdravljenje

clock-img

05.05.2006, 15:33

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pozdravljene!

Moj 18 mesečni sinko ima strašne težave pri izraščanju zob. Cele noči se prejoče, joče tudi podnevi, iz ust se mu kar cedi in je tudi rahlo otečen. Zanima me, če imate kakšne izkušnje s homeopatskim zdravljenjem in če poznate kakšnega dobrega homeopata v okolici Maribora? Čisto smo namreč že obupani in bi radi poiskusili še z alternativo.

LP

Pi-kica

clock-img

05.05.2006, 19:42

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sama nimam izkušenj z njimi, ampak v Avstriji se da dobiti homeopatske globule OSANIT (99% se jim reče takouser posted image ), ki so namenjene temu. Mislim, da bi jih lahko kupila v Regenbogen-Apotheke v West centru pred Gradcem. Vem, da jih je za Tiso imela LARA, ampak je ravno rodila, tako da ne vem, če bo tole videla. Mogoče jo pobaraj na privat.

clock-img

06.05.2006, 08:51

clock-img

muha1

pencil-img

666

Mi smo našemu že pred 10mi leti dajali homeop. granule proti bolečinam pri razraščanju zobkov. Mi jih je pa prinesel stric iz Švice, saj ima tam svojega zdravnika homeopata. Našemu so pomagale. Je pa odvisno od samega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem