writing-img

Hotel Corinthia - Baška

clock-img

16.07.2009, 20:02

clock-img

zofa

pencil-img

78

Mi smo se pa odločili, da gremo letos na otok Krk - Baška (hotel Corinthia). Je imel Relax eno ugodno ponudbo, bivaš 7 dni plačaš pa za 6.Če je kdo v kratkem tam letoval mi nam bile dobrodošle kakšne informacije oz. vaše izkušnje. Pozdrav, Zofi

clock-img

16.07.2009, 20:38

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Baška je super,tega hotela pa ne poznam.Pa bila sem izven sezone k še ni blo gužve.

clock-img

17.07.2009, 00:18

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Ta hotel je sestavljen iz treh hotelov mislim, da so COrinthia I., II. in III. Mi smo bili v trojki, pa smo bili kar malo razočarani nad sobo (brez hladilnika, pohištvo že zmatrano, televizijo lahko gledaš le s povečevalnim steklom). Hrana je bila ok.

Mi smo bili za prvomajske počitnice, pa me je ful motilo, da ni bilo radiatorja v kopalnici za posušit kopalke ali brisače.

Kar se tiče wellnesa je v bistvo eden večjih na Hrvaškem, je dosti bazenčkov in je zelo luštno. Baška je pa itak zakon.

Na tvojem mestu bi zahtevala balkon s pogledom na morje ali pa na bazene, pa probaj zahtevati tisto večjo sobo, v kateri imaš dnevno in spalnico malo ločeno. Baje jih imajo ene par, samo zagrebt se moraš za te.

clock-img

17.07.2009, 06:01

clock-img

1A

pencil-img

109

mi smo bli tud za prvi maj in smo uživali! sobe velike, hrane na pretok, bifejčki  dobri, pa kava odlična!!! uživajte!!  problem je le pri  stolčkih za hranjenje--otročki-vsi zmeraj polni ko smo mi prišli,ampak potem smo si jih tudi mi mal priborili!!!   uživajte

vedno aktivna

clock-img

17.07.2009, 14:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

bili v I. super zadovoljni, antilopa smo nesli seboj user posted image , edino voda v bazenu je premrzla. tak noter kot zunaj....

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem