IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink
Jaz bi poskusila vztrajati na tem, da čez dan vsaj nekaj poje (vsaj minimum na obrok) in da poje večerjo. Vem, da je je težko otroku na silo nekaj tiščati v usta ali pa ga za vsako žličko animirati do onemoglosti, ampak kar se mora, se mora. Tako mogoče ponoči ne bo lačen.
Čez dan čisto normalno poje 3-4 obroke. Jaz ne vem, zakaj je ponoči tako lačen

Kar se animiranja tiče, smo dali iz sebe vse, kar smo zmogli. To je bilo pred rotavirusom. Odkar se je v času bolezni sestradal, pa s samim hranjenjem ni več niti najmanjšega problema. Ampak ko več ne gre, enostavno več ne gre. Pa če mu žličko v usta tiščim...
Flaško s keksolinotom sem že velikokrat poskusila v spanju dati, pa takoj obrne glavo vstran. Čaja pa spije tudi 3 flaške na noč

Jaz ne vem, če voha mleko ali kaj??? Niti poskusi ne, ko mu dam mleko v flaški.
paštetka mirno kri. Otrok en teden skupaj ni jedel, ko je bil bolan. In te težave so se pojavile takoj po bolezni. Sicer pa ne "futramo" na vsakih 5 minut. In ne vem, kje si prebrala, da skoz po malem nekaj žveči. Ima 3 obroke čez dan ob določeni uri in to je to. Ne nekaj kar na pamet govoriti. V ustih pa še nimamo kaj umivati, ker je prvi zobek komaj ven pokukal.
kati nikoli ni bil navajen, da bi se kar tako hodil cartat k meni sredi noči. Ko sva v zadnjih dneh 2x zapored sredi noči nekaj pojedla, je takoj nazaj zaspal in spal do jutra.
Jaz upam, da ga bo počasi vse to minilo. Se je zgleda res totalno sestradal v enem tednu, ko ni čisto nič jedel