writing-img

Hrastov laminat

clock-img

02.03.2006, 12:01

clock-img

ery

pencil-img

1675

Pozdravljene. Sej vem, da je bilo že veliko debat o laminatu, ampak vseeno moram vprašat, če ima še katera te probleme, da se na laminatu pozna vsaka pikica. Če poliješ vodo, se posuši in pozna flek. Ma karkoli se pozna. sita sem že tega gledanja, ker sem pol takoj zoprna, samo če kdo kaj polije. Groza. user posted image

A ima katera kakšno skrivnost čiščenja? Ali čudežno čistilo?

No hvala za kakršenkoli odgovor.

Lep dan:
ery

clock-img

02.03.2006, 12:10

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Imam enake težave user posted image

clock-img

02.03.2006, 12:41

clock-img

darja72

pencil-img

614

Nasvet bi bil lahko le, da malo manj opazuješ tla. Zlasti v sončnem vremenu. lp

clock-img

02.03.2006, 14:04

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz mam češnjev laminat, pa se tudi vse pozna. Vsaka stopinja, kapljica, vsak prahec. Samo se ne sekiram, sem vedela da bo tak, že preden smo ga položili. Zato pa mam samo v spalnicah, v dnevni in jedilnici laminat, v kuhinji in na hodniku, kjer se največ hodi pa ploščice. In to take, da se čist nič ne pozna na njih. res je edina rešitev taka, ki ti jo je že ena prej svetovala: stran glej! Al pa cel dan s coto okoli skači, žal ni druge rešitve.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

02.03.2006, 18:16

clock-img

Anonimen

Tam, kjer se najbolj vidi in pada dnevna svetloba, ti svetujem, da položiš kakšen tepih (ne prevelik), boš vidla, da bo veliko bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem