writing-img

Hropenje in domača zdravila

clock-img

06.10.2005, 14:43

clock-img

nynna

pencil-img

576

Naša pikica je par dni kašljala, po sirupu je nehala, zdaj pa že dva dni hrope. Ali kera ve kakšno zdravilo, kakšni topli obkladki ali kaj podobnega.
Hvala!

clock-img

06.10.2005, 15:20

clock-img

saša 73

pencil-img

55

Naša stara mati je imela recept:pleničko je prepojila s segretim maslom in jo nato položila na prsni koš.Koliko se jaz spomnim je vsaj meni "špilalo".
Ko sem to prakticirala pri mojem otročku pa nekega efekta ni bilo.Tako,da sva se po treh dnevih vseeno odpravili k pediatrinji,ki nama je predpisala Berodual in Flixotide pršilo in povrhu še Amoksiklav.In ji je hropenje po nekaj dnevih intenzivnega vdihavanja Beroduala izvenelo.

Idi raje k zdravniku.

clock-img

09.10.2005, 16:51

clock-img

idika

pencil-img

45

Svetujem ti, da greš k pediatru, ker škodit tko al tko ne more. Moja mala je pri 5-ih mesecih hropela 1 mesec, čeprav sva hodile na inhalacije.(pediatrinja se ni glih kej preveč zavzela zanjo). Na koncu sva pristale v bolnici- na srečo samo na opazovanju. Drugače pa poskusi s prežganimi kamilicami, katere zaviješ v gazo in jih položiš na prsa. Masiraj ji hrbet in prsni koš- pri pediatru prosi, naj ti to pokažejo.
Upam, da se kmalu pozdravi!!!user posted image

clock-img

09.10.2005, 18:26

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Meni je peditrinja svetovala inhalacije- kaminilce ali kakšna druga zelišča. Če poznaš kolekcijo Just, pa ti priporočam kremo Tee tree, s katero mažeš otroka po prsih, ali uporabiš kakšen drug njihov izdelek.

Čimprejšnje okrevanje!

lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem