writing-img

Hrvaška in plačilne kartice

clock-img

30.06.2008, 23:40

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Kako je s plačilnimi karticami na Hrvaškem? Ti banka zaračuna kakšno provizijo, če tamo plačuješ, Kaj pa če dvigneš denar na bankomatu?

clock-img

01.07.2008, 07:18

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

Na hrvaškem lahko plačujes skoraj z vsemi karticami, tako kot pri nas (maestro, eurocard, visa). Za plačila ni provizije, za dvige na bankomatih pa banke zaračunajo provizijo, vsaka po svoji tarifi (pozanimaj se v svoji banki). Načeloma je najceje dvigniti gotovino z maestro kartico.

clock-img

01.07.2008, 07:57

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ne plačujem z karticami,z sabo vzamem kune,če kaj zmanjka pa vendo tam ven dvignema iz bankomata in provizija je minimalna.Bolje se splača dvigniti tam iz bankomota kot pa da kupiš ne vem kolko kun in jih pol menjaš nazaj na evre.Provizija minimalna.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

05.07.2008, 09:28

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Na bankomatu ti da Eure ali KUNE?

clock-img

05.07.2008, 09:34

clock-img

solinar

pencil-img

76

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Na bankomatu ti da Eure ali KUNE?

Na bankomatu ti da kune...mi pa prakticiramo tako, da s seboj vzamemo nekaj kun za na tržnico in sladoled, vse ostalo po trgovinah, pa plačujemo z karticami (Diners,Mastercard,Visa) in tu ni nobene provizije.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

05.07.2008, 21:14

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Na bankomatu dobiš kune.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.07.2008, 13:12

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1
Kako je s plačilnimi karticami na Hrvaškem?

V trgovini KONZUM sem potegnil navadno BA kartico od NLB in vtipkal pin. Dela ko šus. user posted image In to dvakrat. Sem bil kar presenečen, čeprav se mi zdi, da sem že lani tudi lahko tako plačal. Bomo videli, po katerem tečaju bodo obračunali menjavo. Aja, na kartici piše tudi Maestro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem