writing-img

Huškina kašica

clock-img

25.09.2006, 10:11

clock-img

lolipop

pencil-img

380

Včeraj sem mojemu dala dve žlički hruškine kašice. Ponoči je takšne rafale spuščal, da me je kar iz postelje metalo.user posted image  Glede na to, da se ni zbudil, ga najverjetneje ni zelo motilo. Ali je to normalno? Se s časom trebušček umiri?

Danes bom poskusila zmešat še s skuto, pa bomo vidl.

clock-img

25.09.2006, 11:27

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image  ja hruške napenjajo user posted image

clock-img

25.09.2006, 11:59

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Hruške so znane po tem , da napenjajo.Poskusi jih dati za dopoldansko malico, popoldan pa kaj takega kar ne napenja.Če pa se ni zaradi napenjanja prebujal , pa toliko bolje - ga vsaj ni zvijalo v trebuščku.

clock-img

25.09.2006, 12:56

clock-img

SašaR

pencil-img

881

A si jih na hitro zavrela? Če ne, poskusi pa s to metodo. PRi nas se je obnesla. Ni bilo nič napenjanja.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

25.09.2006, 16:08

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Mojega user posted image hruška tud malo napenja in po njej bolj trdo kaka. Jaz mu zato zmešam hruško z jabolkom in pomaga. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

26.09.2006, 11:48

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Če si že uvedla banano, lahko zmešaš tudi z malo banane. Zeeelooo okusno user posted image !

Mojega user posted image  je šraufalo po svežem jabolku in se mi zdi, da je bilo bolje, ko sem jo kombinirala z banano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem