writing-img

Hvala

clock-img

10.04.2007, 12:29

clock-img

lejca

pencil-img

961

Drage moje ...

Ob branju vasih odgovorov na mojo zgodbo mi je postalo kar malo lazje....obcasno sem se zjokala se jaz,ko sem videla ,da nekdo misli name...pa ceprav ste tako dalec in vas osebno ne poznam ste mi podarile kancek upanja.In vsaka,ki je sla skozi isto zgodbo...bolj ali manj podobno ...ve koliko pomenijo tolazilne besede v teh trenutkih.Vcasih beseda "tujca" pomeni vec kot beseda nekoga bliznjega.Smesno in hkrati zalostno je tudi to ker vcasih od bliznjih ne dobimo to kar potrebujemo.
Tezko mi je reci ,da ste tujke...ker niste...obcutim vas zelo blizu in rada bi se vam se enkrat zahvalila za vse vase objeme, tople in pozitivne misli.
Koliko mi pomenijo te vase besede,zelim da tudi ve obcutite sreco ,ko boste drzale v rokah vase srcke.
Kar nekaj vas je ,ki prav dobro poznate bolecino ob izgubi...vsaka izguba je boleca ,ampak ko jo dozivis tudi osebno je nevzdrzna.se posebej kadar beseda naleti na otrocke.Sama osebno mislim,da ni vazno ,ce je nosecnost trajala nekaj dni ali nekaj mesecev bolecina je enaka.
Toliko casa prezivim na internetu,kjer iscem odgovore na vsa moja vprasanja,moz mi pravi da se mucim jaz pa pravim da je nekaj kar moram narediti.
Se nocoj se mi je sanjalo o mojih deklicah...ampak sanje so bile prav lepe,da sem jih drzala v rokah...sprasevala sem se zakaj so mi rekli ,da jih ni vec ,ko pa jih drzim v objemu...ko sem se zbudila sem obcutila neko toplino ceprav sem se zavedala ,da so bile le sanje.Verjamem ,da z neba gledata name in mi pravita naj ne skrbim,da je tako moralo biti.Pogresam ju.
Sedaj cakam na user posted image  in potem bomo videli ...ginekologinja pravi ,da ni problemov.Drzite pesti zame....

Lp Lejca

clock-img

10.04.2007, 12:32

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Lejca, zagotovo bomo držale pesti za čimprejšnjo user posted image . In kar piši tukaj gor, ker vem da zelo zelo pomaga, če izliješ svoje težave nekomu - magari nam-neznancem. user posted image  Tukaj smo zato,da si pomagamo-pa magari samo z besedami. Včasih oz. največkrat prav te veliko pomenijo user posted image

clock-img

10.04.2007, 12:35

clock-img

Anonimen

Lejca user posted image user posted image

clock-img

10.04.2007, 12:40

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz že držim pesti. In ko boš ponovno nosečka, nam sporoči, da me ša kak krč ne zagrabi v roke.user posted image user posted image user posted image

Do takrat pa user posted image user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

10.04.2007, 12:42

clock-img

koala

pencil-img

5539

Lejca seveda bomo držale pesti zate, za vaju.

Ko ti bo pa hudo pa se le oglasi in izlij svojo bolečino na forum.
V svojo tolažbo pa počni točno to, kar ti vsaj malo olajša te bolečine, četudi je to iskanje odgovorov na internetu. Vsak od nas žaluje posvoje!
Drži se in mislim nate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

10.04.2007, 12:43

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2007, 12:49

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

10.04.2007, 13:05

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

lejca tudi jaz,tako kot ostale punce,že močno stiskam pesti zate in ti iz srca želim res vse dobro in najboljše.
Prav je,da svojo bolečino daš ven iz sebe,jo napišeš ali govoriš o njej,vsaj meni osebo je to ob moji izgubi pomagalo.

topel objem zate in veliko novih moč,mislim nate!

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

10.04.2007, 14:02

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Lejca stiskam pesti zate, za vaju!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

10.04.2007, 17:15

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2007, 20:31

clock-img

Larisa69

pencil-img

31

Lejca držim ti pestiuser posted image user posted image  

clock-img

10.04.2007, 20:35

clock-img

markmeh

pencil-img

45

Lejca držim pesti za vaju veliko,veliko sreče ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

clock-img

10.04.2007, 21:33

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Lejca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

10.04.2007, 21:51

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Lejca tudi jaz skupaj s tabo upam, da boš kmalu spet srečka user posted image in da boš kmalu v rokah držala user posted image ali user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko ti bo hudo pa se le oglasi. Ja in seveda si dobrodošla tudi ko ti bo lepouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

10.04.2007, 23:07

clock-img

pot

pencil-img

1487

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem