cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hvala

clock-img

16.09.2010, 17:20

clock-img

nika23

pencil-img

35

rada bi se zahvalila osebam, ki so mi zelo pomagale saj sem v trenutku ko res nisem mogla svojima dvema hčerkama kupiti niti ene nogavice:(
iz srca se ponovno zahvaljujem za prejeta oblačila uporabnikom tabi in prijateljica1977, ter gamini in zmajči25 (sicer se znjima 2 še dogovarjam). hvala brez vas bi mi bilo veliko težje.

upam, da lahko moja hvaležnost vsaj deloma poplača vašo dobrosrčnost.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 17.9.2010 13:26:29 >

clock-img

17.09.2010, 09:06

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

zahvala ni potrebna,dovolj je otroški nasmeh in da oblačila ne gredo v smeti. --takšno je moje mnenjeuser posted image  mislim pa da bi se pri meni spet kaj našlo--če sem si dobro zapomnila starostuser posted image

clock-img

17.09.2010, 10:14

clock-img

nika23

pencil-img

35

ja imam pupike stare 11 mesecev in skoraj 5 let, ker pa so malo večje od povprečja nosita št. 86 in 116 oz 128.
za ta mlajšo morem povedat da sem HB mirna do pomladi, za ta večjo pa bi bila vesela še česa.......

clock-img

17.09.2010, 11:44

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

aha! no če katera rabi od številke 86 do 92 za punčko nekaj poletnih nekaj jesenskih lahko dobi!in čevlje -opankice od št 23do 28!javite se na zs če ne odgovorim takoj, ne obupat ,ker nimam čas veliko tule brat včasih malo traja da se javim!

clock-img

19.09.2010, 16:11

clock-img

tabi

pencil-img

718

Nika23 zahvala res ni potrebnauser posted image ,važno da imam kam dat cunjice in tvoji punčki trenutno zelo prav pridejouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem