IZVIRNO SPOROČILO: sedmica
Živjo!
Vianne, ali imaš voziček že doma, jaz še vedno čakam, da ga v baby centru v Kranju dobijo, da si ga grem pogledat ( targo country RSB ), ker po slikah mi je daleč najbolj všeč , samo preden ga kupim bi ga res rada videla. Če ga imaš ali lahko kaj več napišeš. Hvala
Meni je voziček zelo všeč. Upam, da se bom spomnila vse napisati:
* napihljive gume, ki se zelo komot staknejo in nataknejo (komentar od mojega: kot pri formuli, celo imajo profil in alu platišča

). Je pa v redu da so gume napihljive in ne tiste plastične ki se hitro uničijo na bolj razgibanem terenu. Zraven sem dobila tudi pupmo oz. zračno tlačilko
* potisni ročaj je nastavljiv in oblazinjen
* kombiniraš lahko obe strani vožnje otroka oz. rahko ga imaš obrnjenega proti sebi ali kontra (pri športnem delu in košari)
* nastavljiv naklon košare; čisto raven ali rahlo dvignjen. Ravno tako je nastavljiv naklon športnega dela vendar se ga ne da ravno spustiti v ležeč položaj
* teža je cca. 15 kg
* sprednja kolesa so med seboj povezana (kot pri avtu), ko voziček krecaš levo ali desno se kolesa avtomatsko usmerijo v pravo smer - obe hkrati.
* nastavljiva opora za noge - več stopenj
* nastavljiva višina športnega dela in košare
* zavora zadaj
* hitro zložljiv vendar ni za majhen prtljažnik
* nakupna košara
... še kaj bi se našlo vendar se sedaj ne spomnim. Upam, da sem ti bila v pomoč in želim ti uspešen nakup.
< Sporočilo je popravil vianne -- 30.4.2008 19:22:41 >