writing-img

I-pad na Radiu Center - GESLO NUJNO!!

clock-img

29.08.2011, 20:46

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Sama sicer danes nisem poslušala Radia Center, me pa sestra sprašuje za geslo. Seveda sem ji svetovala, naj preveri na FB-ju, vendar tam ni nič. Razen kupa postov, da je ful folka dobilo sms-e od Saša Pappa. Kaj veste o tem? Predvsem pa me zanima, če kdo ve JUTRIŠNJE GESLO??

Hvala za pomoč - in lahko noč!

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

29.08.2011, 21:16

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Hvala ker poslušate Radio Center- jutrišnje geslo.user posted image
Jih pa kar nekaj poznam ki so dobili sms, tako da jutri morajo potalat kar nekaj iPadov.user posted image user posted image

clock-img

29.08.2011, 21:49

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Pa kaj vi čisto resno verjamete da oni res potalajo nekomu naključnemu ipad vsak dan cel mesec? Jaz to nič več ne verjamem pri teh nagradnih igrah. Šele ko bom v tej mali Sloveniji zvedela za vsaj enega, ki ga vsaj 3 kolena naokoli nekdo pozna, pol bom verjela. Odkrito povedano, če mene vprašate imajo maksimalno 3 ipad-e, ki so jih res podelili naključno, vse ostalo je fejkano, pa ko slišiš posnetke, so eni zelo slabi igralci presenečenja. 

clock-img

29.08.2011, 22:06

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Super! Hvala za pomoč. In, Arwenko, vse igre so resnične - jaz sem dobila nagrado pol leta nazaj, v igri 'Denar v štumfu'. Res, da sem morala čakati na denar 90 dni, vendar so to imeli napisano v pravilih igre.
Lahko noč vsem!

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

clock-img

29.08.2011, 22:28

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraO

Super! Hvala za pomoč. In, Arwenko, vse igre so resnične - jaz sem dobila nagrado pol leta nazaj, v igri 'Denar v štumfu'. Res, da sem morala čakati na denar 90 dni, vendar so to imeli napisano v pravilih igre.
Lahko noč vsem!

Malenkost, rade volje pomagam, če le lahko.user posted image , tebi pa želim jutri veliko sreče.user posted image user posted image

Tudi jaz verjemem da ni vse po vip liniji, moja kolegica je pred časom dobila ravno tem radiu 1000 eurov, čisto brez vsake veze in poznansva. Če pa kako stvar potalajo kateremu poznanemu pa itak ni panike, mogoče jo pa res nujno rabi.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2011, 08:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2011, 09:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ena od "naših" ga je baje dobilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.08.2011, 10:49

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

No, je katera imela danes kaj sreče in postala nova lastnica iPada?

clock-img

30.08.2011, 12:14

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Ker nism zasledila kako gre igra mi povejte kaj morm naredit mogoče bom mela pa srečo sicer jo nikol nimamuser posted image

clock-img

30.08.2011, 18:37

clock-img

ana_m

pencil-img

1

zdravo! zanima me če je katera danes poslušala radio center in si zapomnila geslo za jutrišnji dan. lp Ana

clock-img

30.08.2011, 18:53

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: ana_m

zdravo! zanima me če je katera danes poslušala radio center in si zapomnila geslo za jutrišnji dan. lp Ana

Varno v šolo z radiom Center user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni