writing-img

Iščem osebo...

clock-img

17.01.2014, 01:18

clock-img

picola1

pencil-img

2009

ki bi mi pomagala speljat (oziroma bi največ sama speljala, moja bi bila več ali manj samo ideja in koncept) dve odlični poslovni ideji, ki ju na slovenskem tržišču še nisem zasledila. Po možnosti bodi grafična oblikovalka/oblikovalec ali pa vsaj nekdo, ki obvlada photoshop in si kreativna in komunikativna, ker bo treba zadevo ne samo oblikovat, ampak jo nato tudi prodat. Sama se trenutno ukvarjam z drugimi stvarmi in nimam ne časa, ne energije za izpeljavo tega projekta. Ideja pa je (vsaj zame) tako dobra, da mi je žal, da bi mi jo speljal nekdo drug...

Javi se mi na zs, da se dogovoriva za naprej. user posted image

clock-img

17.01.2014, 02:39

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

poskusi na twitterju. tam je ogromno freelance dizajnerjev.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

17.01.2014, 03:13

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Bah...nimam twiterja...:/

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

17.01.2014, 08:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: picola1
Po možnosti bodi grafična oblikovalka/oblikovalec ali pa vsaj nekdo, ki obvlada photoshop

to sem sicer jaz, samo sem bogu podpajzko in tržila ziher ne bom - trgovka na daljavo, lol user posted image

clock-img

17.01.2014, 09:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.01.2014, 09:19

clock-img

pipapopa

pencil-img

217

Pa se ti zdi pametno, da poslovne partnerje iščeš po forumu? user posted image

clock-img

17.01.2014, 09:49

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

ja, bognedaj uporabit moderne medije in kreativne pristope, to je tako neprofesionalno..

picola1, raje začni novo reality serijo a la apprentice kot donald trump user posted image

clock-img

17.01.2014, 10:14

clock-img

pipapopa

pencil-img

217

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, bognedaj uporabit moderne medije in kreativne pristope, to je tako neprofesionalno..

picola1, raje začni novo reality serijo a la apprentice kot donald trump user posted image

jaz sigurno nebi iskala takole, na slepo. drugače pa vsak po svoje

clock-img

17.01.2014, 11:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ljudje smo različni. eni si več upajo, drugi manj..

clock-img

17.01.2014, 12:20

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Zame forum ni čist nič drugačen kot pa en cajtng, u katerga dam oglas...Evo, če Mateyka ne bi bla bogu pod pajsko, bi se ziher doble...user posted image Lahk pa da mam kakega kreativnega soseda pa tega sploh ne vem...in bi blo čist dost, da obesim en nakracan pildek na blokovsko oglasno desko...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

17.01.2014, 12:22

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Picola1, lepo te je slišat po dolgem času.

Tnx...user posted image vsake tolk časa pridem pogledat, sam se mi ne da več...minili so tisti časi...user posted image

clock-img

15.04.2014, 10:30

clock-img

nostamorwen

pencil-img

1

Dober dan!

moj ime je Natalia Corbillon Gonzalez. Za prvi oprostite moje napake ampak sem španka in še se učim. =)
Sem videla da v januarja si pisala za grafično oblikovalec ali oblikovalka. Še iščeš? Jaz sem industrijska in grafična oblikovalka. Delam grafično oblikovanje in tudi poročni dizajn. Seveda dobro spoznam photoshop, illustrator, inDesign...

Tukaj lahko gledaš en par stvari da sem delala:
www.bouquetsup.blogspot.com

Če hočes kontaktirat, prosim, pišejte na email nataliacorbillon@gmail.com in bomo pogovarjala od tvoja super ideja! =)

Lep dan!
Natalia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem