writing-img

Iščem plišastega zajčka ninico

clock-img

11.09.2009, 21:10

clock-img

1108

pencil-img

18

Iščem plišastega zajčka, saj si ga je hčerka izbrala za ninico in nujno potrebujemo novega. Zajček je bil kupljen pred dobrim letom v Leclercu (blagovna znamka Mots denfants), ima glavo prišito na krpico veliko cca.20cm. Krpica je spodaj črtasta rumena -oranžna, zgoraj pa oranžna - roza. Na robovih krpice so trakci zavezani v vozle. PROSIM za pomoč pri iskanju!!!

clock-img

11.09.2009, 21:36

clock-img

Deja

pencil-img

669

kolk vem, je ta firma od Leclerca in ga boš dobila le tam.... jaz sem bla par dni nazaj tam in so imeli fuuuuulll otroških zadevic, tak da bi se ti splačalo it pogledat...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

clock-img

11.09.2009, 21:41

clock-img

1108

pencil-img

18

Hvala za nasvet. Vendar ravno tega modela nimajo več, zato ga iščem na takšen način. Upam da ga ima morda nekdo kje v kotu in ga ne potrebuje več.
user posted image

clock-img

11.09.2009, 21:41

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: 1108

Iščem plišastega zajčka, saj si ga je hčerka izbrala za ninico in nujno potrebujemo novega. Zajček je bil kupljen pred dobrim letom v Leclercu (blagovna znamka Mots denfants), ima glavo prišito na krpico veliko cca.20cm. Krpica je spodaj črtasta rumena -oranžna, zgoraj pa oranžna - roza. Na robovih krpice so trakci zavezani v vozle. PROSIM za pomoč pri iskanju!!!

Sory, na žalost mam drugo barvo, glava je modra, krpica pa cela bela.
Mal poklič v Leklerk če bi lohk kako dobila tega zajčka...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem