writing-img

Iščem sliko parketa

clock-img

28.09.2007, 10:02

clock-img

Anonimen

Ki se je pred kakim mesecem ali 2 (lahk tudi več) pojavila na tem forumu. Ne vem če katera spomni, bil je temnejši parket s svetlimi odtenki in po tleh so bile pomaranče potresene.

Ne vem kje naj iščem, unih tem o parketih in laminatih pa več ni gor.

clock-img

28.09.2007, 10:10

clock-img

Anonimen

TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

Morda boš kaj našla. Pomaranč pa ne najdem user posted image

clock-img

28.09.2007, 10:18

clock-img

Anonimen

ta prvi tukaj ne morem odpret. ga še enkrat zalimaš, pliiiisuser posted image

hvalauser posted image

bi pa še vedno rada une pomarančeuser posted image , če se kdo spomni

sem že odprla, ne rabišuser posted image ponovno

clock-img

28.09.2007, 10:23

clock-img

Anonimen

tukaj

Ne vem, če je to taprvi user posted image

clock-img

28.09.2007, 15:04

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mišek13 se ne spomniš niti iz kakšnega lesa je bil narejen parket?

clock-img

28.09.2007, 15:05

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tam si na forumu gradnja označi - vse teme in ne samo teme 30dni.

clock-img

28.09.2007, 15:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pomaranč nisem našla, našla sem pa jabolka:

user posted image

bloemker parkett

clock-img

28.09.2007, 15:20

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sej, tko je vedno - jst si skorajda dušo izpiham, da najdem tvoj parket, ko ti filozofiraš o pomarančah, v bistvu so pa jabolka. Potem pa zgasneš in te ni, jaz pa monologiram tukaj goruser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2007, 15:43

clock-img

Anonimen

Zdaj pa pejd najprej po paket robčkov, ker te bom celo pocmokljalauser posted image user posted image user posted image . Hvala tiuser posted image

pa še res so jabolka, kdo bi si mislu, bi prej rekla, da pomarančeuser posted image user posted image .

aja kaj se to res da označit, grem zdaj gledatuser posted image , nisem vedela sorči, mi je pa bilo čudno, kako ni več tem, če se ta forum ne briše. no pa spet neki novga vemuser posted image

Sorči tudi za tvoj monolog, sem sama doma, pa moram psa na sprehod pelat in s tole brazgotino gre vse skupaj zeloooooooooooooo po polžjeuser posted image .

clock-img

28.09.2007, 19:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Zdaj pa pejd najprej po paket robčkov, ker te bom celo pocmokljalauser posted image user posted image user posted image . Hvala tiuser posted image

pa še res so jabolka, kdo bi si mislu, bi prej rekla, da pomarančeuser posted image user posted image .

aja kaj se to res da označit, grem zdaj gledatuser posted image , nisem vedela sorči, mi je pa bilo čudno, kako ni več tem, če se ta forum ne briše. no pa spet neki novga vemuser posted image

Sorči tudi za tvoj monolog, sem sama doma, pa moram psa na sprehod pelat in s tole brazgotino gre vse skupaj zeloooooooooooooo po polžjeuser posted image .

Faca si user posted image

Res je zelo lep parket!
Spet kaj na novo opremljaš?user posted image

clock-img

28.09.2007, 21:26

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Da se pridružim: od kje je ta parket, ker je tudi meni noro noro všeč. Firma, link, karkoli....aja, pa na koncu tudi cena...ali pa na začetkuuser posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

29.09.2007, 06:36

clock-img

Anonimen

Ne, še nič ne opremljam, samo, če mislimo drugo leto domov, bo treba počasi kaj skup poiskat in razmišljat o temu.

Tajtaja nimam pojma kje se dobi ta parketuser posted image in koliko staneuser posted image . Meni je všeč. Enkrat sem ti že pisala o temnem parketu, ki smo ga imeli prej, pa sem se zaklela da nikoli večuser posted image , vmes parkrat požla zarečen kruhuser posted image , pa spet nikoliuser posted image , no zdaj mislim, da bo vseeno ostalo na temnejšem, vendar takem pisanem, res pa nikoli več čist temnega ala wenge. 
Za zdaj samo shranim slikco, bomo pa čez nekaj časa šli v bolj podrobno iskanje. Če pa ti najdeš kje in koliko, ap sporoči plizzzzzzzzzuser posted image

po internetu je zelo težko iskat, ker imajo take čudne slike, da vse popačijo pravo barvo in si niti približno ne moreš predstavljatiuser posted image , tak da samo obiski vse štacun pridejo v poštev. Včasih je bila ena štacuna v ind. coni v šiški, imeli so ful različnega takega tropskega in gotovega parketa, tam smo izbrali tudi našo prejšnje Wenge.  Če so še zdaj pa ne vemuser posted image . Samo v živo hasnijo taki ogledi, internet po večini odpadeuser posted image .

clock-img

29.09.2007, 07:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

bloemker parkett

Pa mislim, da je stran bloemker-parkett.de

Cena - niti nočem vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2007, 08:13

clock-img

Anonimen

http://www.bloemker-parkett.de/parla_parkett_nussbaum.htm

in zdaj gledam ti dve sliki in opažam, da tam ko so jabolke je ful lepi, spodnjega pod jabolki, pa ne bi nikoli izbralauser posted image .

clock-img

29.09.2007, 16:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image , to ti je enak parket, samo nepolakiranuser posted image

clock-img

29.09.2007, 17:11

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No, da malo pojasnim.

Tisto sliko (z jabolki) sem na forum prilepila jaz - to je parket, kakršnega bomo predvidoma imeli.

To NI oreh, pač pa je ameriški oreh, kar je precejšnja razlika (saj vidite v barvi - ameriški je bolj 'strukturiran').

Cena je kar visoka, malo dražji je od teaka.

Lp

clock-img

30.09.2007, 05:38

clock-img

Anonimen

Annny povej ceno, lahko tudi na ZS. Pred leti je bila wenge dražja od teaka, da vidim,kolk so se zdaj cene spremenile.

Daj mi še povej, a to je tak parket, ki ti ga položijo z limanjem in nič več ne lakirajo? Je gotovi ali klasičen parket?

Pa kje ste ga nabavli ime firme? Lahk na ZS, da ne delamo reklame.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 30.9.2007 5:51:03 >

clock-img

30.09.2007, 05:51

clock-img

Anonimen

še ena slika user posted image

clock-img

01.10.2007, 01:00

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Misek13, tisto, kar sem gledala jaz (gotovi parket) je stalo nekje 200 €/m2.
Sem pa tudi sama še v fazi zbiranja informacijuser posted image

Mislim, da ima t.i.parjeni oreh več svetlejših lis, če ti je to bolj všeč.

Je pa tako..če daš takšen parket, si zelo omejen pri izbiri pohištva oz. barv..jaz bi ga dala samo v kak določen prostor, ne pa povsod.

Glede na ceno se pa splača razmislit tudi o laminatu- glej, na tej sliki je laminat in izgleda dobro, pa tudi cena je žepu bolj prijaznauser posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem