writing-img

Iščem stolček oz. foteljček

clock-img

14.08.2006, 14:36

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pred časom sem v Neckermannovem katalogu zasledila nizek stolček za na tla (kot fotelj), ki je po vsej verjetnosti iz kake trde mase. Je cca 15-20 cm visok, oblečen pa je bil v tigra, če se ne motim, ali pa pando...kaj pa vem...Problem je pa v tem, da zdaj tega v katalogih ne najdem več. user posted image

V glavnem, naša enoletnica tako rada sedi na kaki nizki stvari, da bi ji zdaj kak tak stolček ali fotelj prišel za prav. Videla sem tudi en fotelj v BC, ampak mi je 6 jurjev čist preveč za tako reč.

Ali katera ve, kje bi lahko kaj od tega dobila?

clock-img

14.08.2006, 17:10

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Iste so imeli pred časom v tušu, sam je bil tud 4.000,00.

clock-img

14.08.2006, 18:15

clock-img

Bumblebee

pencil-img

32

Mi imamo plastičnega  (pomanjšana varianta plastičnih stolov za na balkon...), lahko pa pogledaš tudi pri 'Ribnčanih' za pletene stolčke.

LP

clock-img

14.08.2006, 18:32

clock-img

Moica

pencil-img

71

Sem jih zadnjič videla v Lesnini, cene pa žal ne vem.

clock-img

14.08.2006, 22:20

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Poglej na Necermanovo stran, mogoče boš kaj našla.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

14.08.2006, 23:16

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Daša, to je pa cela reč, kar si pripela! Joj, jaz ne bi imela tako velikih zdevc, ampak kake bolj male. Tisti iz BC so še najbolj primerni, ampak vseeno mi je 6 jurjev glih mal preveč.

clock-img

15.08.2006, 11:42

clock-img

GATA

pencil-img

550

Jessy, tisti "stolček" iz neckermanna (ga ni v glavnem katalogu) je v tistem mini katalogu. Je plišasti leopard, piše da sedežni del lahko napihneš, plišasta prevleka pa je snemljiva in jo lahko pereš na 45 st.C. Številka je 653/163EB, 4.290 sit.

clock-img

15.08.2006, 12:18

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Gata, najlepša hvala za to informacijo! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem