writing-img

Iščem varuško v LJ

clock-img

09.12.2005, 13:29

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Zdravo!
No, zaradi zdravstvenih razlogov našega dvoletnika se bo moral po novem čuvati v privat varstvu. Sedaj je v vrtcu, vendar pa ga moram čimprej izpisati, kot sem že omenila iz zdravstvenih razlogov. Ali pozna kdo kakšno dobro varuško v Ljubljani? Se priporočam!

clock-img

04.01.2006, 12:14

clock-img

naja08

pencil-img

32

A si dobila kakšno koristno informacijo glede varstva? Tudi mi se zanimamo za varstvo - v vrtcu smo izviseli - pa še praktično iz istega konca smo. Se priporočam za kakšno spodbudno novico.

clock-img

05.01.2006, 07:38

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Zaenkrat se moj dveletnik pazi še pri babici in tako bo do februarja, ko ima tudi pregled pri pulmologu in takrat bomo vidli kako bo z njim - ali gre lahko v vrtec ali ne? Vrtec mi sicer imamo in tudi zdaj plačujem rezervacijo, vendar pa se bo treba 01.marca odločiti kako in kaj. Zaenkrat še iščemo varstvo saj bi bila verjetno to rešitev zanj (babica ga ne more več čuvati, ker je smo priskočila na pomoč za 2-3 mesece). Sicer pa se mi je ena mlajša gospa ponudila, da bi čuvala še mojega otroka poleg svojega enoletnika - se mi je javila po e-mailu in je drgače še ne poznam. Vendar pa se z njo še nisem nič točno menila saj kot pravim čakamo zdaj pregled pri pulmologu. Je pa res, da je varuško zelo težko najti - no, vsaj pri nas je tako, da ne poznamo nobene.
Pa lep dan še naprej in upam, da bo tudi za vas posijalo sonce in boste našli varstvo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem