writing-img

Iščeva skupino,ansambel....prosim za nasvete, kontakte

clock-img

09.03.2007, 12:26

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Živjo!

Že kar nekaj časa iščeva ansambel oziroma skupino. Preko znancev/prijateljev sva dobila kar nekaj kontaktov vendar do sedaj nisva imela sreče- z vsemi, ki sva se dogovarjala so bili  neresni.

Nekateri pa so bili zasedeni do meseca decembra....

Zato potrebujem vaše nasvete..Iščeva skupino-trio, ki igra pretežno hrvaško, slovensko, tujo glasbo in ima tudi kakšen program.
 Prosim za kakšne kontakte vsak je dobrodošel! hvala in pa LP Katarina

clock-img

12.03.2007, 10:54

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Jaz ti priporočam KIKI band. So glih tisto kar si opisala, da iščeš in še fajn se da vse zmenit z njimi. Če pa rabiš kontakt, pa mi piši na ZS!

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

16.03.2007, 21:23

clock-img

LanaM

pencil-img

170

anasambel trio Piano. Igrajo vse, upoštevajo želje, poskrbijo tudi za program, pa še cena je solidna

clock-img

20.03.2007, 07:37

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Trio anabella user posted image user posted image . Če želiš kontaktne številke mi piši naZS. Aja pa KIKI band je itak zakon, samo so zelo zelo zelo zasedeni user posted image . Zelo težko jih boš dobila. Zato sva midva najela Trio Anabella.

Imejmo se radi

clock-img

10.04.2007, 18:42

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ojla!Si že dubla ansambl?
Nama je igrau Pop¨n¨dekl.Je blo hudo dobr!Majo enga mulca notr, k take strela, da verjet ne morš.So poskrbel tud za igrce in use ostalo.
Če še rabiš, mi piši Z.S.

clock-img

13.05.2007, 22:10

clock-img

honeyg

pencil-img

2

Jaz ti priporočam duo Atlantix. Ta dva sta tud drugace pevca pri Avia bandu, pa igrata tudi kot duo. Sicer sta dva, ampak sliši se jih za cel bend, ker imata zlo dobro ozvočenje pa še odlično pojeta. Pa vseeeeeeeeeeee igrata. Sicer sem bila na abrahamu, ko sta igrala, ampak je bilo super! Kar si zmisliš igrata.

user posted image  žur!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem