writing-img

II pričakujemo Julija

clock-img

30.05.2012, 11:06

clock-img

Arual

pencil-img

615

Hey. Sem kr odprla to temo!! Pričakujem xx.7. bo pa to že ne vem katere krog. Saj je vseeno, nekaj let je že minilo od prvega poizkusa, ampak še vedno optimistična.

Skupaj nam bo lažje.

Uživajte!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

30.05.2012, 11:47

clock-img

S*

pencil-img

3006

Hey Arual, tebe se pa spomnim še od takrat ko sm se borila za prvo žabico. Lepo, da si optimistična, jaz pa ti iz srca želim, da bo julij tvoj roza mesec.
Jaz navijam user posted image user posted image user posted image in glede na moje dolge cikluse se vam tudi pridružim v pričakovanju. Sicer sem v juniju napisana za zadnji dan, se pa lahko zgodi da bo kar julij.

clock-img

30.05.2012, 22:05

clock-img

Anonimen

Hej arual, tudi jaz se te spominjam še iz pred leta, ko sem bila na tem forumu,....no tudi nama po več letih še ni uspelo, ampak se ne damo, kajne? user posted image Zdaj sem po dolgem času spet tukaj, saj verjamem v to, da bomo vse 1x dobile svoje srčke v naročje. No naju sedaj čaka prvi IVF. Čez 14 dni pričakujem user posted image pol pa z veliko optimizma (in malo straha pred vsem novim) v postopek. Tak da bom za 1x tudi jaz še xx.7.2012.

Naj bo naš mesec čim prej tu in da bo seveda čim bolj rozast. user posted image

Anonimna user posted image

clock-img

30.05.2012, 22:11

clock-img

Anonimen

Aja, S* želim ti, da boš rozika že v juniju in se ne boš selila k nam - razen seveda kot navijačica in da boš delila roza barvo z nami. user posted image

lahko noč!
user posted image

clock-img

31.05.2012, 20:13

clock-img

Arual

pencil-img

615

Julij bo ziher full roza!!

S* se te spomnim ja. Leta hitro bežijo, kaj moremo.

Moramo biti optimistični, drugače ne vem kaj bi bilo. Saj sem bila res že velikokrat obupana, ampak to leto je zame res tak čist na izi. Bo če bo, če ne pa drug mesec.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

02.06.2012, 10:44

clock-img

Niri

pencil-img

162

Hej...prišel je tudi naš mesec...4 m bodo minile v juniju (po tretjem SS)...sicer pa...sva naročena v neplodnostni, saj sva dobila rezultate genetika in z mojim ni vse ok tako da imava precej manj verjetnosti, da tvoriva skupaj zdrave otročke. Tam pri IVF bova mela pa prej še PGD, da preden vstavijo zarodek pogledajo genetsko sestavo.
Tako da je julija ne pričakujem po naravni poti in upamo na najboljše, hkrati pa čakamo neplodnostno...Ni vse rožnato ampak tko je...

Ne pričakujem jo okoli 10.7., je pa to nimam pojma kateri krog....pomoje da 22?

clock-img

07.06.2012, 09:45

clock-img

tana01

pencil-img

71

Se pridružujem v juliju; to bo prvi krog user posted image . Ne vem kdaj ne pričakovati user posted image , torej x.07

Želim polno user posted image

clock-img

07.06.2012, 11:36

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Hej punce!

Tokrat se vam pridružujem tudi jaz. Ne pričakujem okrog 16.7., to bo peti krog. Bo počasi že čas za parne črtice, sem se naveličala gledat samo eno user posted image

clock-img

07.06.2012, 22:48

clock-img

Mincaa

pencil-img

56

Evo še jaz...ne pričakujem 10.7., mamo doma že enega februarčka 2011. Se mi je najprej nemogoč zdelo imet še enega otroka, zdaj sem pa neučakana user posted image . Torej upam da je pred nami plodno poletje...
Moč kresne noči, roji kresničk, vonj sveže pokošenih travnikov, črički in brezskrbnost....punce veliko ljubezni želim vsem, jest mam že en user posted image dokaz da je nemogoče mogoče....zdaj bi pa rada še enega user posted image user posted image !

clock-img

08.06.2012, 18:34

clock-img

Žabica86

pencil-img

141

Hej punce !

Sem se kar preselila! Me je včeraj presenetila user posted image user posted image !

Kot že v junijskem forumu - glede na različno dolge cikluse je ne pričakujem čez 35 do 40 dni - torej od 12. do 17.7.2012 ! 8.krog ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

1 + 1 = 3

clock-img

10.06.2012, 21:34

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Pa še jaz! Novi krog. Ne pričakujem 5.7.

Julij je tak lep mesec za spočetje novih človečkov!!! user posted image Gremo optimistično! user posted image

clock-img

10.06.2012, 21:35

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Žabica user posted image

Ampak zdej pa bo!! user posted image

clock-img

11.06.2012, 08:44

clock-img

Sa.je

pencil-img

209

Jaz prihajam navijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak samo navijat...upam, da se vam sicer ne pridružim v čakanju in, da mi user posted image prinese že kar junij user posted image

čakamo na magični + :)

clock-img

11.06.2012, 10:36

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Tudi jaz navijam. Upam, da pri tem ostane user posted image user posted image

clock-img

11.06.2012, 12:53

clock-img

tana01

pencil-img

71

Držim pesti za navijačice, da že junija ugledajouser posted image !!user posted image

Sicer smo šele začeli delat na user posted image , ampak je to eno tako lepo obdobje...zdej se mi zdi svet lepši in lahko bi se že prej lotli :)) Smo se odločli počakat, dokler ne bo štalce oz. da bo štalca vsaj pri koncu.

Imam pa v mislih, da tudi če je z zdravjem vse ok pri obeh, lahko nekaj časa traja.

Poletje je čas dopustov, odklopov in verjamem, da bomo vse rozaste!! ;)

clock-img

11.06.2012, 18:09

clock-img

Anonimen

Še ena za na seznamček... M naj ne bi prišla okoli 16.7.

clock-img

11.06.2012, 18:11

clock-img

Anonimen

Še ena za na seznamček... M naj ne bi prišla okoli 16.7.

clock-img

12.06.2012, 07:23

clock-img

Sa.je

pencil-img

209

Heei!

Še včeraj sem samo navijala, danes se vam pa že pridružujem.
Moja user posted image je pritekla 3 dni prehitro in me pošteno zaj....., ker bi jutri imela pregled pri svoji G, kar pa zdaj, ker imam M ne bo možno. Zdaj pa bogve kdaj bom dobila nov datumuser posted image Čisto vse gre narobe user posted image

No u glavnem, pridružujem se vam v čakanju na user posted image in sicer bo to moj 9 krog po SS oz. skupno že kar 13 kroguser posted image user posted image
M pa tokrat res ne pričakujem tam okrog 11.7.
upam....res upam, da tokrat ne priteče...

čakamo na magični + :)

clock-img

12.06.2012, 09:51

clock-img

Lorna4

pencil-img

178

Se vam tudi jaz pridružujem, moja user posted image je danes prišla točno na dan, ko saem jo pričakovala, oziroma sem si želela da je ne bi bilo. tko da gremo naprej v nov boj...
Gremo torej v 5.krog in sicer user posted image ne pričakujem 8.7.

Upam da bo tokrat več sreče za vse nas user posted image

clock-img

12.06.2012, 10:21

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

PRIČAKUJEMO user posted image   ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5.7.
Tippi

8.7.

Lorna4 (5.krog)

10.7.
Niri
Mincaa

11.7.
Sa.je

16.7.
Shana86

17.7.
Žabica86

x.7.
Arual
tana01 (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 10

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, Sa.je, tana01

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 12.6.2012 10:26:17 >

clock-img

12.06.2012, 10:22

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Evo ga....sem si malo možgance spočila user posted image user posted image zdaj ga naj pa ena druga prevzame

clock-img

13.06.2012, 07:35

clock-img

klopek

pencil-img

109

Tudi mene na seznam. user posted image  user posted image  pričakujem 11.7. user posted image

Zdej pa more bit, ker se ne grem več s tole user posted image user posted image

Navijam za ostale tut user posted image user posted image

clock-img

13.06.2012, 07:46

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

PRIČAKUJEMO user posted image   ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

5.7.
Tippi

8.7.

Lorna4 (5.krog)

10.7.
Niri
Mincaa

11.7.
Sa.je
klopek

16.7.
Shana86

17.7.
Žabica86

x.7.
Arual
tana01 (1.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 11

user posted image NOSEČKE:

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, Sa.je, tana01

clock-img

13.06.2012, 15:17

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Littlesun res si pridna s seznamčkom! user posted image

Samo prišla te pohvalit in stiskat pesti zate in vse ostale, ki čakamo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 13.6.2012 15:18:59 >

clock-img

15.06.2012, 12:44

clock-img

Anonimen

js se tudi pridružujem in prosim, če me daste na seznamuser posted image nepričakujem je okoli 13.7 (+/-2dni) in gremo v 6 krog user posted image

nova anonimna user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem