writing-img

IKEA posteljica in jogi

clock-img

20.01.2008, 15:51

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Ali imate kaj izkušenj s posteljico in jogijem za dojenčka (IKEA)? Midva sva malo gledala po netu in se nama zdijo ugodne.
Skrbi me le, kako je z jogijem, sem brala nekaj polemik glede jogija  - eni zagovarjajo lateks, eni kokos, eni peno, eni vzmetenje.
Ali ima katera to iz Ikeje in ali se je obnesla?
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10421/

clock-img

25.01.2008, 14:01

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Izkušenj z baby posteljico nimamo, imamo pa z drugimi izdelki iz Ikee-zelo dobre. Po posteljice in previjalno gremo sigurno!

clock-img

12.02.2008, 10:46

clock-img

zirafa

pencil-img

2

Lep pozdrav! Midva sva kupila večino pohištva v Ikei. Tudi posteljico in jogi za najino dojenčico. Prve tri mesece je spala v košku (družinska zapuščina), potem pa je postal premajhen in sva jo dala v posteljico - v svojo sobo! In od takrat naprej (sedaj bo stara 5 mesecev) brez problema spi v posteljici. user posted image In očitno ji je zelo všeč in se dobro počuti, saj ji tudi čez dan paše počitek v njej, pa čeprav ne spi (zadovoljno gleda okroguser posted image ). Naj povem še to, da je na začetku zelo pogosto spala pri nama (imava jogi iz lateksa), ampak odkar sva jo prvič dala čez noč spat v "Ikea posteljico" spi tam in ne kaže nobene želje po tem, da bi spala v najini spalnici. Nam se Ikea obnese! 

clock-img

14.02.2008, 17:47

clock-img

Naša črtica koraka

pencil-img

1176

Imam LEKSVIK  previjalno omarico in mislim da je les pri rjavi posteljici iz tvojega linka isti. Je zelo nežen, občutljiv les.

Drugače pa smo našemu skoraj 4 letniku v Ikeji kupili posteljo in nanjo dali 10cm debel jogi SULTAN (mislim, d aje notri navadna pena), pa naš mali na njej ful dobr spi.

Ko je bil pa še user posted image  je pa spal v posteljici na jogiju z vzmetenjem - samo tak jogi sem takrat lahko kupila. In je bilo to tudi ok.

Srečno z dojenčkoma!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem