writing-img

IMSI

clock-img

26.03.2014, 12:38

clock-img

tejcy01

pencil-img

144

Pozdravljene user posted image

Zanima me če ima katera kakršnokoli izkušnjo glede IMSI postopka...kakšna je uspešnost tega postopka..na podlagi česa se sploh odločijo da bojo delali ta postopek..koliko je za doplačat?Kakršnekoli informacije bi mi zelo prav prišle user posted image user posted image

clock-img

26.03.2014, 19:23

clock-img

delfincek85

pencil-img

25

Zivjo
Za IMSI se odlocijo ce je seme od partnerja zelo slabo saj semenceca potem zelo povecajo da vidijo najboljsa. Se pa nespomnim tocno koliko je za doplacat mislim pa da 300 eur.

clock-img

27.03.2014, 17:22

clock-img

tejcy01

pencil-img

144

hvala za odgovor user posted image vidim da ni več nobene ki bi imela kaj izkušenj s tem user posted image a ti si imela imsi?
ja to vem da se odločijo za imsi če ima partner slabo sebe...moj ima morfologijo slabo..koliko slabo pa nevem ker mi niti povedali niso tega user posted image

clock-img

28.03.2014, 13:16

clock-img

Anonimen

mi2 sva imela v 4. postopku IMSI, ampak so bili rezultati isti kot pri ICSI, tako da so nama naslednič delali ICSI. Koliko je pa za doplačat sm pa pozabla, poglej na cenik.

srečno

clock-img

01.04.2014, 13:13

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Za doplačat je nekje 250-300 eur, točno ne vem več, bi mogla najdit račun.
Izkušnje? Kaj pa vem.. ne morem rečt, da je pomagal, ne morem, da ni. Rezultati približno enaki, mogoče malo boljši, ampak je biologinja rekla, da je bilo seme super, da ne bi blo treba delat IMSI. Ampak sva ga midva hotela, ker je bil to najin 6 postopek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem