cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

IVF - testi

clock-img

14.10.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce. 
Jaz sem imela ET tretji dan. Zanima me kateri dan so vam pokazali testi pozitivno?

clock-img

14.10.2007, 10:45

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Meni še nikoli.

Drugače pa 7, 8, 9 15 dan. Različno. 14 dni po punkciji je prvi dan da ga delaš po moje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

14.10.2007, 10:56

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

Meni je pna 11 dan po ET pokazal test ----,na 13 dan pa en velik++.Tudi krvni test na 15 dan je bil pozitiven,sicer se pol ni dobro izšlo,a to je že druga zgodba.Tako da kar pogunmo naredi test.Držim pesti zate,da boš srečkauser posted image papa

clock-img

14.10.2007, 11:45

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Anonimna,meni je test po drugem ET pokazal + rahel 8.dan,deveti dan že močneje in deseti dan oreng +,vendar se je pol pač žalostno končalo.Et pa sem imela narejen 5.dan po punkciji.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.10.2007, 11:47

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

sem imela 5 dan transfer, test sem delala šele na 12 dan, in takrat je pokazal +!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

14.10.2007, 17:00

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Glej, da ga ne boš delala prej, ko mine 10 dni po stop injekciji, ker je lahko test takrat še lažno pozitiven.

Meni je rahlo črtico pokazal 7. dan po ET (ET je bil 5. dan), 11. dan pa že kar lep plusek. Ampak sem noseča z dvojčki, zato je bilo verjetno že tako zgodaj dovolj hormona za user posted image .

clock-img

14.10.2007, 18:10

clock-img

koala

pencil-img

5539

Čeprav vem, da je težko čakati rezultat, počakaj, jaz ga pred 14 dnevom ne bi delala in ga tudi nisem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

14.10.2007, 21:01

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Jaz sem tudi v dnevih testov. 9 dan po ET je en velik -, v prejšnjem postopku mi je pa 10 dan že kazalo user posted image .

clock-img

15.10.2007, 12:03

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Punce, a ni škoda živcev? Če predhodno delate teste, itak ne veste, pri čem ste. Lahko so lažno + ali -, pol pa jok in škripanje z zobmi. Saj, če ste noseče, vam čez 14 dni ne bo nikamor nič ušlo. Vaši user posted image , ki jim je usojeno, bodo lepo počakali v vaših trebuščkih in bodo tam ostali do PDP. Za tiste, ki jim ni usojeno, je pa itak bolje da ne veste, da so se za 1 dan prijeli in potem odmrli ... Vsaj jaz tako mislim in niti pod razno ne grem delat testa pred 14. dnem po ET. Pa še ta pride na vikend, tako da bom lepo počakala celih 17 DNI na krvni test, ki je tudi najbolj zanesljiv. Urinski so bolj tako - tako.

200% MAMI

clock-img

20.10.2007, 15:54

clock-img

mirabela

pencil-img

242

5 dan transfer, test sem delala 13 dan in je bil user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem