cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

IVF predavanje

clock-img

22.03.2006, 10:32

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ojla bejbike,

eno kratko vprašanje: Ali ste šle vse na IVF predavanje, ki ga izvajajo pred postopkom?

Pa še nekaj: Ali sta šla oba ali samo ve (z drugimi besedami - ali je šel vaš fant oz. mož z vami)?

Sm firbčna kenede user posted image .

No, pa lep dan še naprej - pa čimprej prikličte kej user posted image user posted image sončkauser posted image user posted image , ker mamo te user posted image oblačnostiuser posted image že ZADOST!!

dijo!
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

22.03.2006, 11:20

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Seveda sva šla! Sicer nisva zvedela nič novega, ker sva prej že vse mogoče našla po spletu. Ampak brez interneta bi imela pa kar veliko vprašanj in nejasnosti.
Če ne veš veliko o postopku, kar pojdita. Takrat ko sva midva šla na predavanje (novembra) je bila predavalnica polna in mislim, da so bili v večini pari. Najprej oni obrazložijo postopek, nato pa lahko pari sprašujejo. Mislim pa, da je vse skupaj trajalo tam okrog ene ure.

clock-img

22.03.2006, 12:30

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Midva nisva šla, sem veliko vedela o postopku že prej, ker je kolegica bila že pred časom, pa mi je vse povedala.
Je pa res, da če imaš možnost pojdi.

clock-img

22.03.2006, 13:12

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ne user posted image .
Mi smo itak tolk pametni, da se nam kadi iz glave user posted image .

Jst pravim, manj veš, boljš je.
Še tle na forumu zveš preveč in pol se sam sekiraš za brez veze.

clock-img

22.03.2006, 16:00

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Mene niti ne vleče preveč, da bi šla, ker se res želim čimbolj izklopit iz vsega - zato tudi zadnje čase bolj malokrat pridem na RR, ampak moj bi pa rad šel in bom šla seveda z njim! Ga ne spustim samega v ta šundr user posted image user posted image user posted image

Drugače ima pa GoYa čisto prav - manj veš, boljše je, ker drugače misliš samo na tisto slabo.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

22.03.2006, 17:57

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Midva sva šla oba, pa so bili več ali manj pari. Sva tudi kaj novega zvedela, pa me ni postopka zato kaj bolj strah. Pr kakšni stvari te pa tud mal na realna tla postavijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem