cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

IVM

clock-img

14.12.2004, 17:45

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

A ima katera iskušnje s to metodo? Men so v bolnici svetovali ta postopek.Zanima me kakšne so vaše izkušnje,če jih seveda imate?

clock-img

14.12.2004, 19:54

clock-img

*KAJA*

pencil-img

79

LEP POZDRAV!ALI STE PREPRIČANI,DA GRE ZA IVM IN NE IVF???:zmeden:
MALO SEM PREBRSKALA PO INTERNETU IN NI NOBENIH PODATKOM O IVM (KI NAJ BI IMELI POVEZAVO Z ZANOSITVIJO).
ČE SLUČAJNO GRE ZA IVF,SI LAHKO OGLEDATE VČERAJŠNJO TEMO:ČAKALNA DOBA ZA IVF.

LEP POZDRAV!

clock-img

15.12.2004, 15:24

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

Sem 100% prepričana da gre za IVM.Je neka nova metoda ki jo preizkušajo v MARIBORU,je pa podobna IVF metodi.

clock-img

15.12.2004, 18:39

clock-img

ROŽLE

pencil-img

19

Zdravo Kaja
Tista vprašanje in odgovor ti je napisal moj mož.No sedaj vam pa jaz povem kaj je to IVM.To je podobna metoda kot IVF ampak jo lahko koristijo samo tiste ženske,ki imajo policistične jajčnike.Postopek pa je isti kot pri IVF samo,da tukaj ni čakalne dobe in je preizkus brez plačen in se ne šteje v štiri poskuse za IVF.Ko dobiš teto:hudicek:moraš poklicati in te naročijo na ultrazvok nato dobiš tri inekcije in tablete jajčnike pa ti spremljajo z ultrazvokom in ti jih tudi vzunaj oplodijo in vstavijo nazaj.To je moj kratek lajični opis,če vas še kaj zanima pa me vprašajte..Midva sedaj čakama da pride ta tetaM(ampak sedaj ko si jo želim je ni od nikoder)potem pa začnema z to metodo IVM. LEPO VAS POZDRAVLJAM

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem