cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

IZCEDEK-PANIKA

clock-img

11.03.2005, 18:45

clock-img

barbara1

pencil-img

41

Vem, da ste o podobnih zadevah že večkrat odgovarjale, a vseeno. Danes sem opazila izcedek, ki je čudne rumeno-zelenkaste barve in je zelo obilen. Kewr sem že imela 2 SS sem čisto prestrašena, pa še ginekologinje ne morem poklicati do ponedeljka. Aja noseča sem 14 tednov. A se je to dogajalo kateri izmed vas? A res samo paničarim? Prosim za hitre odgovore.
Hvala pa veliko sreče vsem

clock-img

11.03.2005, 19:18

clock-img

Udb

pencil-img

5380

barbara, brez panike!!!!! Dokler v izcedku ni krvi - se ne obremenjuj!! Če pa se boš pomirila, potem pokliči z zdravniku, opiši zadevo, pa bo!

Drugače imam pa tudi jaz nek rumenkast izcedek - baje ni nič nenormalnega.

clock-img

11.03.2005, 19:47

clock-img

barbara1

pencil-img

41

Hvala! Upam, da je res tako.
Pa veliko sreče tebi in tvoji:duda:

clock-img

11.03.2005, 20:18

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Rumenkasto zelen izcedek sem imela jaz zelo pogostokrat ko nisem bila noseča, iz tega je velikokrat prišlo do vnetja mehurja in ..... Tko da jaz mislim da ni panike, lahko si se samo prehladila.
Tudi ko pokličeš ginekologa za menje ti itak vsak reče "če ni krvi vmes ni panike". Tko da sploh ne posluša kakšne barve je samo da ni rdeč.
Priporočam pa ti čim več počitka, pa kakšen čajček( jaz pijem plahtico in rman-ki sta najboljša za ženske,tudi nosečnice)in čim manj hodi ven v tem mrazu.

Držim pesti da bo vse O.K. :nosecka: CIPRESA

clock-img

12.03.2005, 06:16

clock-img

Udb

pencil-img

5380

CIPRESA, pa je priporočljivo piti zeliščne čaje? Jaz sem namreč slišala, da naj bi se jim nosečnice ognile!

clock-img

12.03.2005, 07:41

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Nekateri zeliščni čaji niso priporočljivi (ursi čaj, žavbelj, očnica,....) so pa čaji, ki niso škodljivi. jaz pijem mešanico plahtice in rmana že celo nosečnost od prvega dneva ko sem izvedela pa ni nič narobe, ker sta oba čaja blaga. Moraš pa imeti zaupanje v take stvari, to ni kot tablet.
Za to mešanico piše da če bi jo ženske pile (v nosečnosti ali kar tako) bi imele manj težav z rodilnimi organi, mehurjem, .... tudi porod naj bi bil lažji. Zadnje 14 dni pred porodom pa naj bi v čaj zmešala še po eno jedilno žlico ŠVEDSKE GRENČICE in to naj bi pripomoglo k normalnemu odpiranju in normalnemu porodu.

Jaz pač zaupam v to in iz lastnih izkušenj povem da mi ta čaj ni popolnoma nič škodoval do sedaj je vse O.K.

LP CIPRESA

clock-img

12.03.2005, 11:56

clock-img

barbara1

pencil-img

41

Hvala punce, res ne vem kaj bi brez vas.:rozica:
Verjetno sem se res prehladila, ker mi je danes še iz nosa začelo kapljat. Sam da ni kej hujšega. Glede na vse neprijetne izkušnje od prej iz vsake malenkosti delam slona.
Hvala vsem, pa lep vikend.:sloncek:

clock-img

13.03.2005, 19:29

clock-img

mtina

pencil-img

568

Pozdravljene.

Prvič na netu. Vprašanje. menstuacija mi zamuja pet dni. smešno je, ker mi nikoli prej ni. imam pa danes minimini rjav izcedek. še za mini vložek ga ni. ali so možnosti nosečnosti? jutri imam namen po test.

LP prosim odgovor, hvala vam.:zmeden2:

clock-img

13.03.2005, 19:47

clock-img

Pinja

pencil-img

354

mtina, to bi lahko kazalo na nosečnost, če ti menstruacija zamuja in imaš drugače redno. Če pa si povrhu vsega še utrujena in ti je slabo (ni nujno), je pa to skor 100%. Pojdi po test, da ne boš več v dvomih.

lp :sloncek:

clock-img

13.03.2005, 19:51

clock-img

mtina

pencil-img

568

Hvala za hiter odgovor.

Test sem delala že prvi dan izostanka, a je bil negativen. a sem šele potem izvedela, da je načeloma pozitiven tretji oz. četri dan izostanka. sedaj čakam ponedeljek, ko so lekarne pri nas znova odprte.

Tako je. slabost je prisotna, pa vsekakor lulanje in boleče prsi.

Lp tina :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem