writing-img

IZVENZAKONSKA SKUPNOST-RAZLIČNA NASLOVA

clock-img

07.12.2005, 12:42

clock-img

štručka

pencil-img

211

Živjo!
Mene pa zanima, če je možno prijaviti izvenzakosko skupnost, če partnerja nista prijavljena na istem naslovu, ter kje in kako se to uredi?

Hvala!

clock-img

07.12.2005, 12:46

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mislim, da ne bi šlo, ker potem to ni skupnost.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.12.2005, 13:42

clock-img

Anonimen

Ne vem, če se da prijaviti oziroma kje se sploh to prijavi, vem pa, da štejete kot družina, četudi sta starša prijavljena na različnih naslovih. Pri nas je tako. Npr. pri zmanjšanju vrtca ali pri otroškem dodatku štejemo kot družina.

clock-img

07.12.2005, 16:10

clock-img

Anonimen

Izvenzakonska skupnost se enači z zakonsko, vendar tudi pod pogojem, da imata partnerja isto bivališče minimalno eno leto, ne glede na to, ali je isto bivališče stalno ali začasno (kateremukoli od njiju). V kolikor ni tako, morata pri notarju ali na pristojni upravni enoti overiti izjavo o izvenzakonski skupnosti. Midva z mojim dragim sva jo lani, po enem letu skupnega bivanja, in sva pri notarju plačala malo manj kot 3 jurje za overitev obeh podpisov, tja sva morala priti pa oba, vsak s svojim identifikacijskim dokumentom. Najemne pogodbe ali drugih dokazil o najini izjavi niso zahtevali, so pa na potrdilo dali štampiljko, da ne odgovarjajo za vsebino izjave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem