writing-img

IZ skupnega v lastno gosponijstvo

clock-img

28.06.2006, 17:13

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Zanima me kakšen je postopek, če spremeniš skupno gospodinjstvo v lastno? Kaj vse potrebuješ (z davčne, iz kake druge sobe na občini ali UE) in kje to urediš (občina ali UE)?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

28.06.2006, 17:30

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Najbolje, da se oglasiš na tvoji UE, tam bi ti morali znati svetovati oz. tam boš najbrž to tudi lahko uredila. Najbrž bo potrebna kakšna izjava, da res vi živite v lastnem gospodinjstvu.  Več info. o tem pa žal ne bi vedela. Pokliči na UE.

Lp,
B

clock-img

28.06.2006, 17:40

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz se spomnim, da ko sem na občini prijavila novo stalno bivališče v moževi hiši, me je tam vprašala, če želim prijaviti tudi svoje gospodinjstvo ali me vpiše v njihovega. Sva prijavila svojega in mislim, da je to to. Šla je po nek nov kartonček in nanj vpisala podatke...

clock-img

28.06.2006, 18:35

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Joj, kaj sem napisala user posted image  gospodinjstvo ne gosponijstvo

A na UE to urejajo? Bom poklicala. Sam tak je vedno še kaj treba prinesti, pa raje uprašam, da ne bom potem cel dan laufala okoli in čakala vsepovsod. Da že prej vem po kakem vrstnem redu papirje nabirat user posted image

clock-img

28.06.2006, 20:12

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem na občini prijavila, ne na UE.

clock-img

28.06.2006, 20:47

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Greš na UE na prijavno odjavno službo in poveš, da želiš imeti svoje gospodinjstvo. Napišeše izjavo oz. izpolniš obrazec in imaš svoje gospodinjstvo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

28.06.2006, 22:39

clock-img

m_m

pencil-img

1417

SaaS pri nas imamo kar oboje v isti stavbi in dolgo nisem vedela, da je to dvoje ločeno user posted image  Zdaj vem, katera vrata so za občino in katera za UE.

mojčca hvala, sam ono izjavo lastnika pa mislim, da vseeno rabiš, če greš to sam rihtat in nisi lastnik, a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem