writing-img

Ideja za domači sladoled

clock-img

20.06.2012, 16:42

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Preberite si, kako lahko hitro in enostavno naredite domači sladoled: http://www.ringaraja.net/clanek/naredite-domaci-sladoled_5587.html

Vaše ideje dobrodošle user posted image

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

20.06.2012, 19:03

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

me RR-jevke imamo Ronjo za te stvari.user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

29.06.2012, 17:05

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Pri nas imamo posodo za sladoled, jo damo v skrinjo prej za 24ur, potem pa kupim kakšno sadje v Tušu pa smetano in stevio pa pride super. Recimo kivijev sladoled je odličen pa melonin.

clock-img

29.06.2012, 17:22

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

me RR-jevke imamo Ronjo za te stvari.user posted image

točno to. kva so za cajtom, še sami seb ne sledijo..

clock-img

17.07.2012, 11:29

clock-img

Balerina

pencil-img

666

MEni pa ni jasno zakaj bi sladolede sploh sladili. Pri nas ne dodajamo nobenega sladila, ne vem zakaj bi ga, če sladoled nima okusa potem sadni potrebuje več sadja, čokoladni pa več čokolade (tiste prave tmne in ne neke jedilne ali mlečne)., nikakor pa za okus ne potrebuje sladilo (tudi javorjev sirup ali ne vem kaj še)

Skratka mi delamo tako: jogurt in sladko smetano, razmerje približno 5:1, torej pet meric jogurta in eno sladke smetane. Potem pa dodamo ali stopljeno čokolado, najraje 70% Gorenka, ali pa sadje. Koliko je težko rečt ker je odvisno od sadja, banana ima močnejši okus manj kot pa naprimer jabolko ki nima tako močnega okusa. Običajno delamo iz bresken, marelice, limone, maline, jagode, boravnice.
Mi imamo sladoledomat, posoda celo leto v zmrzovalniku, tako da je sladoled na mizi vsaj 4krat tedensko, pozimi, seveda poleti pa večkrat. Je pa minus tega avtomata ker lahko naredimo le en okus na enkrat, običajno je to čokoladni sabnega pa naredimo že prej in je v zmrzovalniku.

Nam je dobro tudi:
zamrzneno sadje, jogurt in malo sladke smetane. V tem primeru zmiksamo in je že užitno za jest ni potrebno čakanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem