writing-img

Ideja za kampiranje ?

clock-img

30.04.2006, 09:00

clock-img

Anonimen

Zanima me, če imate izkušnje s kakšnimi cenejšimi campi, vendar da so še vseeno na nivoju. Pa bolj kot slovenska obala in Istra me privlači Kvarner. user posted image

Ali pa kdo ve za kakšno spletno stran, kjer bi bili ceniki za vse campe? user posted image

clock-img

30.04.2006, 09:04

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Te zanima dnevna cena ali pavšal? Če te bolj podrobno zanima, mi pošlji ZS

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.04.2006, 09:40

clock-img

Anonimen

Dnevna cena. Za kak podaljšan vikend bi šla s šotorom. user posted image

clock-img

30.04.2006, 18:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ne spomnim se točno imena, ta kamp je eno vas naprej od Klenovice. Že klenovica mi je všeč (narava), samo sanitarije so neurejene, to pa mene odbije takoj. Aha, sem se spomnila, mislim, da je Sibinj ali nekaj takega. Čisto majhne kamp, tak za kakšen miren vikend preživet tam. Luštno.
POtem če se ti ljubi še naprej, je pa vmes med Zadrom in Kvarnerjem en sam samcat kamp. Prej ne vem koliko km ni nič, za njim pa tudi dooooolgo nobenega kampa. Spet ne vem imena. Kamp je v steno not "vklesan" na eno stran in ima peščeno plažo. Je čisto prenovljen in ima vse, kar rabiš, se mi zdi da celo vodo na parcelah. Pa ni prav velik. Ful luštno.

clock-img

01.05.2006, 09:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Vpiši na googlo kvarner camping, ti sigurno kaj ven vrže...

clock-img

07.05.2006, 23:55

clock-img

Šoni

pencil-img

199

clock-img

08.05.2006, 16:51

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Na Krku imaš en pregrš kampov. Je fajn, ker lahko greš čez most (30 kn), ne rabiš trajekt čakat in plačevat (se ne splača, če greš samo za par dni). Se pa kampi začnejo takoj, ko prideš čez most , pa potem imaš v Njivicah spet enega in tako vse do Baške. Meni je najboljše v Stari Baški, samo je zadnja leta full gužva in je težko najt plac, sploh pa senčni plac. Pa potem je na plaži totalna gužva...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem