writing-img

Ideje

clock-img

28.03.2008, 18:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

za darilo prijateljema ob vselitvi v novo hišo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

28.03.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

Posebni copati (lahk tud sama kaj gor narišeš).
Predpražnik.

clock-img

28.03.2008, 18:42

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jaz sem podarila kaj praktičnega kot - kozarce za vino, skodelice za kavo, kako lepo in zanimivo vazo ali podobno.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

28.03.2008, 18:45

clock-img

Anonimen

Lepo sliko user posted image

clock-img

28.03.2008, 18:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Lepo sliko user posted image

Misli mi bereš. user posted image

clock-img

28.03.2008, 18:55

clock-img

Anonimen

Odvisno kako poznaš njun okus.
Lepa slika zame recimo je čist nekaj drugega kot lepa slika za mojo prijateljico. Pa še po verjetnosti sta že sama kupila ali pa imata v mislih kakšne slike bosta imela po stanovanju. Šalce pa kozarce tud pomoje mata.
Se ful te šare neuporabne nabere. No saj odvisno od človeka, nekateri imajo radi miljon šalc v stanovanju.
Če je tvoja prijateljica verjetno itak veš česa še nima.
Jaz sem že ful različne stvari podarjala prijateljem. Od toasterja(sm se prej prepričala da ga nimata), dek, kompleta svečk in dišav, rož.

Meni osebno je bilo ful všeč darilo od prijateljice. Kozarci za martini in shaker za koktaile.
Pa copat bi bla tud ful vesela, al pa dveh kopalnih plaščev, kkšn kakovosten set brisač....
Pa orhideja in bonbonjera je tud vedno lepo darilo, al pa rožica družinska sreča.

clock-img

28.03.2008, 18:55

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Fasunga.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

28.03.2008, 22:14

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Fasunga.

user posted image user posted image user posted image Ful dobra ideja, ziher je ne bodo pozabli!

No, meni najboljše darilo je vsekakor bil ožemalnik citrusov. Najprej sem bila user posted image , potem user posted image , ko pa sem ga začela uporabljat in sem ugotovila, kako praktična zadeva je to, sem pa skakala od veselja. Ni bil nek aparat za v omaro, kot sem pomislila ob odvijanju darila. user posted image (No, veselje sem vseeno pokazala, da me ne bo katera čudno gledala!)

clock-img

28.03.2008, 22:55

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Fasunga.

Tud midva sva že to nesla, sva kupila še cekar in vse not naložila ... so bli ful veseli ....

Glede copat - jaz sem enim prijateljem nesla ne za njiju copate, ampak 10 copat različnih velikosti (za goste), sem jih dala v pleteno košaro ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem