writing-img

Ideje za SMS sporočilo

clock-img

28.12.2004, 13:52

clock-img

Anonimen

Hojla!

Tudi moj porodni termin se hitro bliža - 23. 1. 2005. Vsi domači pravijo, da bom rodila prej, tudi jaz imam tak občutek. Ker sem pravkar pričela pripravljati vse za dojenčka, od pranja oblekic do pripravljanja prtljage, sem prišla tudi do seznamov ljudi, ki jih je treba obvestiti o rojstvu našega sončka. Nekaj jih bomo kar poklicali, ostalim pa bi rada poslala kakšno lepo SMS sporočilo. Vem, da je bilo nekoč že nekaj objavljeno na teh straneh, a nimam energije iti iskat nazaj vseh 250 strani. Rada bi SMS, ki bi bil napisan, kot da ga sporoča sam dojenček, saj veste, npr. Moje ime je ...........Rodil sem se ........

Pomagajte mi, prosim! :zmeden::zmeden:Vem, da ste polne fajnih idej!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Bye,

Blacky in :duda::modri:

clock-img

28.12.2004, 14:03

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Hm,, mislim, da je en sms sel nakako takole:
Mamici v veselje in atiju v ponos,
na svet sem prikukal brez zobkov in bos,
dne... ob...
velik ... in tezek...
Vas ....

clock-img

28.12.2004, 14:52

clock-img

barby*

pencil-img

529

:bravo::bravo::bravo:LUŠTKANO

clock-img

28.12.2004, 15:21

clock-img

Anonimen

iiii:bravo: lepo lepo:love::love:

clock-img

07.10.2005, 15:42

clock-img

jasny

pencil-img

235

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Hm,, mislim, da je en sms sel nakako takole:
Mamici v veselje in atiju v ponos,
na svet sem prikukal brez zobkov in bos,
dne... ob...
velik ... in tezek...
Vas ....

Meni je ta full všeč!

clock-img

16.10.2005, 15:20

clock-img

Anonimen

Jasny, ne morem verjeti, da si našla tole mojo temo tako daleč nazaj. Mi je prav spomine prineslo nazaj. Zdaj je moj Nejc star že skoraj 9 mesecev, tako lepo se je tega spomniti nazaj.

Ja, tudi meni je ta verz bil najlepši in smo ga tudi uporabili. Čeprav pa me je občutek varal in nisem rodila nič prej, pač pa 4 dni po roku, pa še to so umetno sprožili.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem