cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ideje za darilo

clock-img

19.05.2008, 20:15

clock-img

Anonimen

Rabila bi pomoč. Povabljeni smo na rojstni dan k prijateljema, oba praznujeta 30. rojstni dan. Sta poročena, imeta enega otročka, drugi je na poti. Pojma nimam, kaj jima naj kupimo. Rada bi nekaj takega, da bi za oba enako, isto? Hvala za vse nasvete.

clock-img

19.05.2008, 20:41

clock-img

piamaria

pencil-img

523

kupite bon v Merkurju ali kaj takegauser posted image

clock-img

19.05.2008, 20:41

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Kakšen vikend paket, za sprostitev in razvajanje v dvoje, pred prihodom četrtega člana v družino. user posted image  
Meni se zdi to ful fino, razen če želiš kaj bolj zabavnega?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

19.05.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

Hvala za nasvete. Bonov jaz nič kaj preveč rada ne podarjam, raje kaj bolj konkretnega, če mi pade ideja. Kar se oddiha tiče, a je možno kaj brez kopanja? Ker kopajo se ne preveč radi, še posebno ona ne zdaj, ko je noseča.

clock-img

19.05.2008, 20:57

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

za razvajanje ja!
naj jima kdo otroka čuva -lahko tudi vidva - naredita "bon za večerno varstvo" in priložita bon za kakšno masažo ali savno ali intimno kopel ali kino...
Po moje je to dobra ideja, da imata nekaj časa zase, brez vsaj enega otroka (enega bosta pač sabo imelauser posted image )

ker šalic za kavo bosta najbrž itak 3 komplete dobila... user posted image - ker to ponavadi kupujejo ljudje, ko so brez idej. Pri nas imamo vsaj 10 kompletov, pa to večinoma grdih...user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 19.5.2008 20:58:46 >

clock-img

19.05.2008, 21:12

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Dobre loparje za badbinton

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem