writing-img

Ideje za kuhanje z Vokom

clock-img

27.08.2007, 13:22

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Ima katera kak recept za kuhanje v Vokom. Na netu najdem recepte k vsebujejo tako zelenjavo ali omake, k jih ne poznam....potrebujem kak recept, ki je prilagojen naši prehrani.

Jaz sem se že malo naveličala mojih mojstrovin v Vokom, ki ponavadi izvenijo kup zelenjave, mesa, riža, sojina omaka...vse skupaj dam v vok.

Hvala

clock-img

27.08.2007, 13:32

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz zadnje čase vse v voku kuham: različne enolončnice, meso pečem, krompir, zelenjavo, palačinke.

Drugače pa je fajn jed iz voka npr.: piščančje meso popečeno, sojina omaka, potem prepražena čebula, paprika, paradižnik, mogoče še kak ananas.

Ma ne vem, jaz si kar sproti ponavadi zmišljujem, ko kuham, ker če delam po kakem receptu, mi sigurno kaka stvar zmanjka.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

27.08.2007, 13:38

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

tina:

kako spečeš krompir v voku?
kako pa narediš palačinke notri? a ni fora v tem, da voka nesmeš pomit? kakšen imajo potem okus palačinke?

clock-img

27.08.2007, 16:37

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz imam teflonski vok in ga vedno pomijem. Si ne predstavljam, da ga ne bi. Bi se sigurno usmradil.

clock-img

28.08.2007, 17:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

a vok dela na indukciji? še nisem probala odkar imam novo kuhinjo user posted image

clock-img

28.08.2007, 21:14

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Danes je v Tusevem reklamnem letaku en recept za vok... promovirajo pa tudi svoje recepte na njihovi spletni strani... malo pokukaj, pa bos mogoce nasla kaj uporabnega

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

29.08.2007, 07:51

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

a vok dela na indukciji? še nisem probala odkar imam novo kuhinjo

ne bi vedla, jaz ga uporabljam na plinu

clock-img

29.08.2007, 07:51

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Danes je v Tusevem reklamnem letaku en recept za vok... promovirajo pa tudi svoje recepte na njihovi spletni strani... malo pokukaj, pa bos mogoce nasla kaj uporabnega

hvala, grem pogledat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem