writing-img

Ideje za prvo svecko-puncka

clock-img

23.04.2008, 11:02

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kaj ste kupili svojim pupam za prvo svecko?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

23.04.2008, 11:03

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Naj se dodam,da gugalnica,poganjalci,tobogan,tricikl,peskovnik ne pridejo v postev,ker to ze ima.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

23.04.2008, 11:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Moja se blia temu dogodku, pa vse, kar imam namen je, da gremo nekam za cel dan skupaj, za rojstni dan ji pa ne mislim ni posebnega kupovati. Ji bodo dovolj "krame" drugi nakupili, jaz bom pa za prvi rojstni dan raje kako malenkost kupila, ostal denar pa dala v sklad, da bo imela kasneje ve od njega.....

clock-img

23.04.2008, 11:14

clock-img

Volga

pencil-img

9346

tisto veliko zogo z rocaji, na kateri lahko skace ali pa konja imajo tudi takega.

clock-img

23.04.2008, 12:27

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mi naši še nič, ker še zbiramo idejo kaj kupit. za oblečt ima, za obut tudi, igrač še preveč, so ostale še od nečakinje in nečaka. ko bomo videli kaj zanimivega, uporabnega bomo kupili..... saj še ne ve kaj je roj. dan....naslednje leto bo pa večji problem....

clock-img

23.04.2008, 12:30

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

V soboto gremo na praznovanje rojstnega dneva in kupili smo ji veliko skatlo Duplo kock user posted image .

Ko bo pa nas star 1. leto pa mu tudi ne bomo nekaj posebej kupovali (kako malenkost) kot so druge napisale bo dobil dovolj "krame" ze od drugih.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

clock-img

23.04.2008, 12:44

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Ja, od drugih. Samo problem je, da tud vsi ti drugi sprasujejo, kaj naj ji kupijo. Jest tud pojma nimam, ker mam isti primer, ma ze vecino takih tipicnih stvari od bratca.
Neki sem razmišljala, da bi zdaj starim mamam odpovedala darila, pa bi mi takrat dale denar, ko bi mala neki rabila. Npr, sandale poleti ipd.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem