writing-img

Idrijski kraji...

clock-img

22.10.2012, 09:58

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Planiramo izlet in me zanima kje je kaksna res domaca gostilna v ali pri Idriji. Sli bi namrec v rudnik pa malo okoli... Kendov dvorec - nekdo ve kaksne so cene za kuhinjo? Kam se splaca iti jesti in kaj se poleg rudnika splaca videti?

Hvala!

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

22.10.2012, 10:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.10.2012, 10:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.10.2012, 10:51

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Kendov dvorec je hotel s petimi zvezdicami. Ambient super, hrana odlična, količine bolj moderne user posted image , cena pa zvezdicam primerna user posted image Ampak je včačsih vseeno fino iti k njim na obisk. user posted image
Nam je Pri Škafarju dobro. Sicer sedaj že zelo dolgo nismo bili tam, ampak včasih so imeli tudi zelo dobre pice.

clock-img

22.10.2012, 11:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.10.2012, 11:29

clock-img

caramel

pencil-img

254

Nam je bil všeč tudi akvarij.

clock-img

22.10.2012, 11:45

clock-img

korni13

pencil-img

12

Gostinske ponudbe imaš še kar veliko od Škafarja, ki je v bližini rudnika, pa gostilne KUT v stavbi rudnika ( nad rudnikom), Kos, Žlikrof-gostilna na poti idrija - sp. idrija, pa v sp. idriji Na vasi gostilna.

Priporočam pa tudi obisk akvarija in divjega jezera, če še niste bili tam.

clock-img

22.10.2012, 15:17

clock-img

alda

pencil-img

3570

Ma ko so bila v Idriji še Nebesa je bilo daleč najboljša hrana in postrežba dakeč na okoli. Lani pa sem po dolgem času bila spet v Idriji in jedla v eni gostilni v bližini vrtca in gradu-ne vem kako se kliče user posted image . ,pa je bila hrana zelo dobra in cenovno ugodna .

Če pa gledam širše,pa trenutno najboljša ponudba hrane v gostilni Pri Metki na Črnem Vrhu,blizu Godoviča-to pa je nekaj 10km pred Idrijo!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

22.10.2012, 15:54

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Ma ko so bila v Idriji še Nebesa je bilo daleč najboljša hrana in postrežba dakeč na okoli. Lani pa sem po dolgem času bila spet v Idriji in jedla v eni gostilni v bližini vrtca in gradu-ne vem kako se kliče user posted image . ,pa je bila hrana zelo dobra in cenovno ugodna .

Če pa gledam širše,pa trenutno najboljša ponudba hrane v gostilni Pri Metki na Črnem Vrhu,blizu Godoviča-to pa je nekaj 10km pred Idrijo!

Evo, to sem hotela tudi jaz predlagati: Metka v centru vasi Črni vrh nad Idrijo!!! Ko sem bila nazadnje v Nebesih, sem bila še premajhna, da bi se spomnila kakšna je bila hrana (baje nebeška? :)... nona je praznovala 60 let, zdaj jih ima pa že 87 user posted image . Tudi jaz priporočam akvarij!!!

clock-img

22.10.2012, 18:42

clock-img

korni13

pencil-img

12

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Gostilne na gradu ni več, je pa sedaj v spodnji idriji. Nebes pa tudi že ene 15 let ali več ni - zdaj je tam akvarij

clock-img

23.10.2012, 11:42

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Punce, najlepša hvala za nasvete in navodila. Zdaj nam samo ostane, da zadevo speljemo in se imamo enkratno :)

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem