writing-img

Igrača,ki se jo da peljati na vrvici

clock-img

20.09.2005, 09:44

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš je sedaj očitno v enem takem obdobju, ko bi rad vsako stvar nekako peljal za sabo. Najljubša mu je ena stara miška, ki jo prime za kabel in vlači za sabo. Ali pa polnilec za telefon. Sedaj me pa zanima, kje bi se dobilo kakšno tako pametno igračo, da bi bila na vrvici in bi jo otrok vozil za sabo? Imate vi kaj podobnega doma?

clock-img

20.09.2005, 09:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mi imamo, smo kupili v BC enega psa dalmatinca na vrvici, ki vsake toliko zalaja.

clock-img

20.09.2005, 09:57

clock-img

Baby

pencil-img

827

Pri kakšnem prodajalcu suhe robe dobiš račke ali kakšne podobne živali, ki jih vlečeš za sabo in premikajo noge in krila.

clock-img

20.09.2005, 10:56

clock-img

polona2

pencil-img

2144

V Eduschu so imeli luštne račke in medvedke, drugače iz pliša, ampak tega gladkega, in na lesenih kolescih. Mi imamo račko, se je pa dalo to kupiti tudi v kakšnem večjem Sparu čez mejo, kjer imajo te Eduscho oz. Tchibo kotičke, cena je bila okrog 5 Evrov, pa kolesa so na ježka.

clock-img

20.09.2005, 11:41

clock-img

a&m

pencil-img

158

Oj,
naš ima enega slončka od Fisher prica, ima tudi vrvico in potem vleče slončka za sabo.Zraven so še kocke, ki jih potem meče v ločkov rilček, ob tem pa slonček spušča različne zvoke.

Poglej v BC, po moje se kar najde.

clock-img

21.09.2005, 10:22

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mi imamo tud eno tako doma, ko bi vse vlekla za sabo, kolk pa te zadeve kej stanejo, mislim račke pa to?

clock-img

21.09.2005, 11:11

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Naš je pa dobil za rojstni dan konja, ki ima tudi kasaško prikolico s kasačem (kot na dirkah). Ko vleče za sabo, zgleda kot da se kasač premika gor pa dol (ma, ne znam to opisat ). Je pa to plastična zadeva od proizvajalca igrač TOLO.

clock-img

21.09.2005, 23:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mi imamo eno leseno mucko ki jo potiska na palčki pred seboj, ima pa še leseno račko, ki jo je dobil iz Berlina od moje prijateljice in jo vlači za sebo, na vrvici. Full je luštna, ker ko jo vlečeš spušča glasove podobne gaganju.

Morda poskusi v Toysu ali pa v kakšni tg+rgovini z lesenimi igračami. V MB vem da jih imajo v Svetu lesenih igrač.

clock-img

21.09.2005, 23:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne vem no, jaz bi kar nekaj na štrik privezala. Tamalim je itak dokaj vseeno.

clock-img

22.09.2005, 11:50

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

se mi zdi da je teh igrač polno po trgovinah

mi jih imamo veliko še od velike pike - lesenega kužka, ki premika tace ko ga vlečeš (ta je še zdaj pri 7ih aktualen ), avto, ki se mu ob vlečenju dviguje sprednji pokrov, mama račka z malimi račkami, ki gagajo ko jih vlečeš, slon s kockami ki tudi spušča glasove...ma res imamo veliko tega, pa še smo kaj sami privezali na vrvico   

clock-img

24.09.2005, 15:47

clock-img

Anonimen

Zdaj nism čist zihr, ampak tiste lesene račke, ki se jim premikajo noge, ko jih vlečeš (pravzaprav plavuti), so v začetku septembra na sejmu stale 2.500sit al 3.500 sit user posted image  Nism zihr. Sam tkole na stojnici se da za ceno malce pogajat user posted image

clock-img

26.09.2005, 21:43

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Mi imamo Kužka(Tomy), ti ga bom jutri dala v album. Zlo simpatičen.

LP

clock-img

27.09.2005, 13:49

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ojla

Mi imamo en tovornjak na vrvici...kupljen v Šparu. Pa račke od Fisher Price, ki (moteče) zagagajo vsakič ko potegne za vrvico. Pri babici ima slonča od Fishera, ki meče kocke.

V BC ziher najdeš kaj takega, cene pa so tudi do 5 tisoč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem