writing-img

Igrače

clock-img

26.11.2010, 12:39

clock-img

yenny

pencil-img

415

Zanima me katera igrača se vam zdi najbolj primerna,najbolj uporabna pri 18 mesecih.
V tej poplavi igrač se nekako ne znajdem,vsega je preveč in je škoda da potem ugotovim,da je nakup čisto zgrešen.
Da leži potem v kakšnem kotu je pa itak nesmiselno.

clock-img

26.11.2010, 12:47

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

pri nas so bile aktualne kocke (duplo), lesene kocke (samo polagaš eno zraven druge oz.eno na drugo), žoge, avtomobilčki, dojenčki, list papirja in pisalo,dojenček z vozičkom (je raje in dlje hodilauser posted image ), poganjalec, 'žebljički' (ta večji), otroška kuhinja s parimi makarončki, škarje (otroške) in papir iz revij za rezanje, plastelin, prstne barve....

CARPE DIEM!

clock-img

26.11.2010, 12:48

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

uf, ja, pa takrat so bili 'in' plišasti telebajski in noddyuser posted image

CARPE DIEM!

clock-img

26.11.2010, 12:51

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: yenny
Zanima me katera igrača se vam zdi najbolj primerna,najbolj uporabna pri 18 mesecih.

Avtomobilček "Poganjač". Na začetku niti ne toliko, potem pa vedno bolj. Še pri 4+ se je rad gor usedel in divjal okrog po stanovanju. Dobili smo ga za dedka mraza in nobena igrača ni prinesla toliko "uporabe".

clock-img

26.11.2010, 13:20

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Avtomobilček "Poganjač". Na začetku niti ne toliko, potem pa vedno bolj. Še pri 4+ se je rad gor usedel in divjal okrog po stanovanju. Dobili smo ga za dedka mraza in nobena igrača ni prinesla toliko "uporabe".

O ja, poganjač je zakon. Moja skoraj devetletnica se še vedno kdaj zapodi z njim čez dnevno sobo. Je re pa res, da spada v kategorijo "brez riti". Sedaj ga že nekaj časa obdeluje tudi naš triletnik. Pri naši hiši je to definitivno igrača z največ delovnimi urami in največjo trpežnostjo.

clock-img

26.11.2010, 14:12

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

duplo kocke, risalna podloga, poganjalček...

clock-img

26.11.2010, 18:05

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

punce, kaj ko govorite o poganjalcu mogoce mislite to ? Moj sedaj skoraj 14 mesecnik ga bo dobil za bozicka, pa preverjam ce je to res tok dober nakup.

user posted image

clock-img

26.11.2010, 20:18

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Definivno je ODLIČEN nakup. user posted image user posted image user posted image Pri mojih se je pokazal za eno najboljših, kar smo jih imeli. Kasneje pa ta: http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

clock-img

28.11.2010, 13:10

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

IZVIRNO SPOROČILO: tana-2

Definivno je ODLIČEN nakup. user posted image user posted image user posted image Pri mojih se je pokazal za eno najboljših, kar smo jih imeli. Kasneje pa ta: http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

se podpišem pod vse to!

clock-img

28.11.2010, 14:18

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

super! Moj mali ima zelo malo igrac in potem seveda dobi samo take, da so zanimive in dolgo uporabne, pa poucne ce se da. Pa to na linku imam tudi ze ugledano, samo tisto leseno razlicico.

clock-img

28.11.2010, 14:50

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Duplo kocke, poganjalec, voziček za punčke (ali nakupovalni voziček), knjigice. To je pri nas dnevno v uporabi.

clock-img

29.11.2010, 08:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pri 18 mesecih so bili aktualni traktorji, bagerji, avti... kocke še porajtal ni, res pa je, da ni imel teh duplo variant, ki so že sestavljene kao avto, bager, hiša...

Najbolj pa je bil v pogonu poganjalec, pri 18 je že začel s kettlerjem (na linku zgoraj), avto poganjalec, več ni bil zanimiv. To je sigurno najboljši nakup

clock-img

29.11.2010, 11:05

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

ah to je pa tako odvisno od otroka. Naša tavelika se  je pri tej starosti igrala čisto drugače kot se tamala. Tavelika je naveliko ponavljala za mano, ko sem negovala dojenčico, tamala pa sedaj ponavlja za taveliko, ki se že igra posvoje. Sicer so pa vedno aktualni dojenčki, kocke vseh vrstin seveda lončki in posodice v kuhinji - več jih je, več je veselja, a žal tudi več pospravljanja :) Ta velika tri leta skoraj povohala ni plišastih igrač, tamala pa jih ima pri letu in pol polno posteljo.

Pri nas imata za moje pojme preveč igrač (pospravljanje), pa jih dobita samo ob posebnih priložnostih. Midva jih kupiva le za miklavža, še za rojstni dan ne. Dejstvo pa je, da ne moreš vedet, katera mu bo bolj všeč in katera bo res aktualna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem