writing-img

IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporabnice...

clock-img

22.06.2014, 14:20

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Hčeri bomo opremljali sobo.
Razmišljam o nakupu dveh Stuva omar(spodaj z predali) in enega velikega Trofast sistema.
Koliko je to kaj uporabno in kvalitetno?
Bi se še enkrat odločile za nakup?
Je kakšna alternativa tem omaram naprimer v Sloveniji?

Hvala za odgovor!

clock-img

22.06.2014, 14:39

clock-img

Nocturama

pencil-img

127

Mi smo triletnici kupili posteljo KURA + zeleni baldahin in stopničke / poličke / shranjevalnik igrač TROFAST.
Imamo zdaj en mesec in smo izjemno zadovoljni. Tamala pa tudi.

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

clock-img

22.06.2014, 20:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

stuva je zame zakon. bi še enkrat kupila. sploh v kombinaciji s posteljo Flaxa je the best.

namreč flaxa ma lahko tak izvlečni polični del pri glavi:
user posted image
user posted image

clock-img

22.06.2014, 20:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

aja, trofast je pa tud fajn. ko preraste daš v garažo za moža in je super user posted image

clock-img

30.06.2014, 10:35

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kok pa cca cenovno pride kej takega..koliko pa imate velike sobe..
tudi mene čaka (upam da čimprej) opremljanje sobic pa mi vsaka info pride prav

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

06.07.2014, 21:58

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi imamo omaro Stuva in regal Trofast, zelo zadovoljni z obojim. user posted image
Ko bomo delali vsakemu svojo sobico, bomo dokupili še nekaj elementov.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

06.07.2014, 22:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

cene maš na ikeiini strani, je pa fajn, ker lahko kombiniraš in dokupiš po potrebi ko/če rabiš. skombiniraš si pač tako kot rabiš. jaz bi sicer še več stuve, sam je mal draga.. user posted image

clock-img

12.07.2014, 14:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kako pa v štartu planiraš pohištvo za notr..
a omara, pojstla pa nek rečmo predalnik za igrače pa miza..al kako drugačeuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

12.07.2014, 18:13

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Skrinja za kramo (aka igrače) je nujna imo user posted image in postelja seveda. potem pa je fajn kake 2-3 omare (stuvine niso ful velike, ker so delane za otroke). samo je vse odvisno od sobe

recimo če maš okno
user posted image
user posted image

al pa kar en velik blok/kos sestaviš
user posted image
user posted image

mi mamo en manjši sestav a la:
user posted image

potem pa trofast za igrače
user posted image

zdej je pa svakinja podarila še en malm predalnik za zraven (no ja, ni glih "vse v stilu", ampak bo user posted image )
user posted image

clock-img

12.07.2014, 18:14

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

btw, malm predalniki niso tok slabi, tud v otroški sobi ne izpadejo tok slabo (stuva je res zaobljena in nima NIČ ostrejših robov, to je res)
check this out, meni lušno izpade:
user posted image

aja, plus kasneje jih komot drugje v hiši porabiš, če češ.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.7.2014 18:27:09 >

clock-img

12.07.2014, 22:09

clock-img

caramel

pencil-img

254

Mi smo tamali v Ikei opremili celo sobo. Ima Flaxa posteljo z vzglavjem (takrat je bilo še rdeče), Dombas omaro (ki je sicer čist preprosta, je pa bila takrat 50 €, tako da mi je ne bi bilo škoda menjat niti po par letih), Malm predalnik s štirimi predali, nad njim pa dve lack polici. Vse skupaj (še jogi, luč in nočna lučka Skojig, posteljnina in par malenkosti) nas je prišlo okrog 400€. Smo ful zadovoljni - sobica je luškana, shranjevalnega prostora je zaenkrat zadosti (pod posteljo ima zaboje z igračami), pa po dveh letih uporabe je vse še vedno v super stanju.

Smo tudi mi gledali stuvo in trofast, in bi nas prišlo precej dražje pa še prostor bi bil slabše izkoriščen.

clock-img

10.11.2014, 14:32

clock-img

Nada Venetic

pencil-img

7

živjo, v kateri trgovini si to zasledila, res je čedno

clock-img

10.11.2014, 14:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

no mi smo se odločili ko se bo kupovalo da se kombinira postelja flaxa z predalom pod posteljo in opmare stuva..
imam 3D izris in pride za zjokat lepouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem