cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ikea Italija

clock-img

13.12.2010, 21:00

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

A mi lahko ena prosim napiše, kako najlažje do Ikee v Italiji, tu takoj čez mejo? Thx.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

13.12.2010, 21:44

clock-img

enea

pencil-img

2440

Čez vrtojbenski blok po avtocesti, na izhodu vilesse ven, potem te pa že tudi table vodijo do centra, ki ga vidiš že takoj pri avtocestiuser posted image

clock-img

13.12.2010, 22:36

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

A pol je izi, super! Hvala!

clock-img

13.12.2010, 22:44

clock-img

enea

pencil-img

2440

ma sej nimaš kaj zgrešit, mislim da piše na tabli centro comercale, ali celo industriale, a veš da sedaj pa nisem ziher,.user posted image . sem že tolkrat bla tam doli da niti ne gledam tabel,..user posted image  Sej me bo še katera popravila,..user posted image

clock-img

14.12.2010, 12:19

clock-img

tina1979

pencil-img

12

Mi smo že bli. Res se takoj najde. Še en zemljevid najdeš tukaj: http://otrocarije.blogspot.com/2009/11/ikea-v-italji-blizu-nove-gorice-viles.html

clock-img

14.12.2010, 12:23

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Super, hvala. 

clock-img

26.09.2011, 20:08

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Mene pa zanima koliko je kaj založena Ikea v Italiji? Rada bi nabavila nekaj stvari za dojenčka (omare,lučke, zavese,...) pa za kakšnen kavč bi pogledala, slišala sem namreč da ni ravno velika ta ikea in da nimajo kakšnega pohištva.

clock-img

26.09.2011, 20:28

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Mene pa zanima koliko je kaj založena Ikea v Italiji? Rada bi nabavila nekaj stvari za dojenčka (omare,lučke, zavese,...) pa za kakšnen kavč bi pogledala, slišala sem namreč da ni ravno velika ta ikea in da nimajo kakšnega pohištva.

vileška ikea se meni zdi kvečjemu večja od celovške če že, sicer pa so afaik vse ikee približno enako velike in približno enako založene (kot npr lidli, hoferji,...). Pri električnih zadevah edino pazi, ker imajo nekatere zadeve italijanske vtiče, ne pa vse.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

27.09.2011, 14:20

clock-img

amorcek

pencil-img

152

men se zdi kopija avstrije:D

clock-img

27.09.2011, 14:21

clock-img

amorcek

pencil-img

152

lol kok je to staro:>D hahaha za crknt

clock-img

27.09.2011, 20:41

clock-img

BellaB

pencil-img

410

Ja zdej je potrebno it ven na odcepu za Gradisko, ker popravljajo AC od tm dalje do Vilesseja. Potem pa se drzat smer Palmanova, da prides do Romansa ob Soci. Ikea pa je prav tam blizu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni