cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ikea Mammut - ali obstaja zelena mizica?

clock-img

07.09.2008, 14:38

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, iščem okroglo ali pravokotno mizico iz serije Mammut. Stolčke imajo v zeleni barvi (obe varianti, z in brez naslona), mizice pa so samo modre ali rdeče! Sicer sem fizično videla tudi že zelene barve teh miz (npr. igralnica v Polni skledi jih ima), vendar mi online trgovina na Ikei ne ponudi izbire zelene barve. Sta samo modra (okrogla) in rdeča (pravokotna). Kako to? Mogoče ve kdo kaj več?
Saj bom tudi direktno na Ikei preverila, ampak tukaj vas je veliko, mogoče ima kdo uporabno informacijo.
Hvala.

clock-img

07.09.2008, 15:14

clock-img

lea23

pencil-img

517

jst sem do zdej v ikei videla samo rdeče in modre. stole pa imajo tudi v zeleni. no sej mogoče so tudi mizice v zeleni barvi, pa jih jst nisem opazila

clock-img

08.09.2008, 21:42

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Nika, drug teden grem v Ikeo, pa bom pogledala. ČE bo, ti jo lahko tudi prinesem. Se bova zmenile. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

08.09.2008, 21:51

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Obstaja, ja, taka okrogla precej velika. Ampak barva je ful močna zelena.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

09.09.2008, 08:33

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Drage moje, žal ne obstaja več. So jo imeli v starem sortimanu, sem včeraj dobila uradni odgovor iz Ikee. Če pa seveda kdo ve, kje bi se jo dalo mogoče še kupiti (kakšna stara zaloga?user posted image ), pa se toplo priporočam.

Teta Beta, hvala, zelo verjetno greva s T. že v petek v Graz.user posted image

clock-img

14.09.2008, 23:06

clock-img

Ro.Na

pencil-img

96

Na nemškem ebayu prodajajo dve zeleni Mammut mizici:)

ena 

druga

< Sporočilo je popravil Ro.Na -- 14.9.2008 23:08:21 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem