writing-img

Ima katera izkušnje?

clock-img

11.12.2007, 12:37

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Zanima me ali ima katera izkušnje s tem, da jo nekajletno jemanje kt kasneje vplivalo na plodnost? Je imela katera zaradi tega težave z zanositvijo?

clock-img

11.12.2007, 12:40

clock-img

Anonimen

KT kvečjemu "zaviranjo" neplodnost. Ne pa, da jo povzročajo.

Čist tako: če jemlješ KT, ne moreš imeti cist... ciste lahko vodijo do neplodnosti... In tako naprej.

clock-img

11.12.2007, 12:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem jemala KT brez prekinitev 7 let...nato sem tri mesece bila brez, poskusila zanosit in zanosila v prvo.

clock-img

11.12.2007, 12:44

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Aha. Hvala. Sm pač mislna če je kera mela izkušnje s tem.

clock-img

11.12.2007, 13:10

clock-img

taja27

pencil-img

1253

povezovanje KT z neplodnostjo? to samo še stare mame povezujejo.

clock-img

11.12.2007, 13:14

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Vem, da naj ne bi mele vpliva. Ampak naj bi tanjšale maternični steno, to pa ni glih dobr. Zato tudi ni tako nevmesno vprašanje.

clock-img

11.12.2007, 14:46

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: biba12
Čist tako: če jemlješ KT, ne moreš imeti cist... ciste lahko vodijo do neplodnosti... In tako naprej.

A res? Jaz pa mam eno cisto, pa sem bla ene 4 leta na KT. Pa po prenehanju (3m) hitro zanosila, zdej v drugo pa tudi brez problema. Cista je pa še vedno tam, kjer je bla user posted image

Zaradi tega tanjšanja pa G svetujejo, da naj nehaš jemat KT 3 mesece preden začneš delat na user posted image

clock-img

11.12.2007, 15:29

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Jaz sem 4 leta jemala Kt in po prenehanju nisem imela pol leta menstruacije,pa še ciste so se mi pojavile,tako da me živa duša več ne prepriča, da so tako "nedolžne" user posted image

clock-img

11.12.2007, 16:54

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Lepotica saj zaradi tanjšanja stene odsvetujejo takojšnjo zanositev, ampak moraš počakat 3 mesece. NO jaz sem tabletke jemala 8 let in potem zanosila v prvo, 2 meseca po prenehanju jemanja tabletk.

clock-img

12.12.2007, 13:00

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Hvala za nasvete. Ampk pikalonce ne razumem-po prenehanju jemanja, so se pojavile težave?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem