writing-img

Ima katera slumber bear ?

clock-img

12.03.2012, 12:35

clock-img

neli365

pencil-img

257

Ima katera tega medvedka in kakšne so izkušnje? Ali deluje?http://www.youtube.com/watch?v=_FvWbSGxYOA

clock-img

12.03.2012, 13:21

clock-img

cilla

pencil-img

763

U, to pa tudi mene zanima user posted image Spomnim se, da so kakih 15 in več let nazaj to oglaševali na italijanski TV in me je že takrat firbec.... anyone? user posted image

clock-img

12.03.2012, 14:40

clock-img

neli365

pencil-img

257

No ker recimo zvok sesalca ali sušilca za lase otroka ful pomiri, tu pa je še bolj podoben zvok kot v maternici tako da bi moralo to delovat, mi sesamo vsak večer, ko ima kolike in pomaga.user posted image

clock-img

19.03.2012, 19:38

clock-img

Sončica66

pencil-img

69

Mi ga imamo.... super je! Podnevi zaspimo ob poslušanju melodij, zvečer in ponoči pa ob poslušanju zvokov maternice. Obstaja pa še zvok valov in šum (kot sneg na tv), lahko pa tudi kaj posnameš 20 sekund dolgo. Nam je medvedek super! Tudi nisem najbolj verjela, dobila sem ga za darilo in moja lubica se neverjetno umiri in zaspi v parih minutah... user posted image

Maja; 10.2.2012

clock-img

21.03.2012, 13:51

clock-img

jajcka

pencil-img

39

Tudi jaz razmišljam o nakupu, pa ne vem, kako je potem, ko ga nehaš uporabljat? Kdaj je dovolj? Ker nekega dne se mora navadit zaspat brez medvedka in se bojim, da bomo imeli težave z "odvajanjem". Pa a res ni kakšnega sevanja v njem,, ali pa kaj podobnega? Zato naj se še najde katera z svojo izkušnjo, bi bilo fajn.
Lp

clock-img

22.03.2012, 11:55

clock-img

cilla

pencil-img

763

Jajcka, sevanja je v tem medvedu glih tolk kot v vsakem glasbenem vrtiljaku ali drugi igrači z baterijami - nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem