writing-img

Imam razlog za skrb?

clock-img

31.12.2004, 17:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Hojla vsem.

V sredo sem bila na pregledu in je G ugotovil, da imam v vodi prisotne proteine. Čeprav sem ga samo spraševala, mi ni hotel še prehitro kaj preveč povedati, ampak je dejal, da bo videl kakšni bodo še dodatni izvidi in bova potem videla glede nadaljnega poteka in tudi morebitnega zdravljenja. Naročena sem že v torek (4.1.2005), če bo kaj hudo narobe, pa me pokliče.
Zraven tega imam še maternico tako nizko, da moram na bolniško za 4 tedne in samo počivat (pikica je stara 14 tednov), če ne mi grozi SS, kajti pred 2 letoma sem imela še konizacijo.
V službi še nisem povedala za nosečnost in tako sem sedaj bila primorana (ker moram na bolniško). Šef je proti mojim pričakovanjem odlično reagiral.
Upam, da bo vse dobro, vam pa želim

VELIKO LEPEGA V LETU, KI PRIHAJA :darilo: IN, DA BI SVOJO:nosecka: PREŽIVELE S ČIM MANJ TEŽAVAMI IN NEVŠEČNOSTMI. TISTIM, KI PA TO ŠE NISTE, PA ŽELIM ČIMVEČ :modri:.

LP.

clock-img

03.01.2005, 13:01

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

HOj!

Glede proteinov ne vem, ker nimam izkusenj, glede nizko lezece posteljice pa drzim pesti zae, da bi slo vse ok:bravo: na pregledu. Sporoci kako je bilo

Drzimo pesti

Soncnica :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem