cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Inekcija in srbeče prsi

clock-img

28.06.2005, 09:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

:angel: Zanima nekaj glede inekcije, ki se jo dobi v porodnišnici ljubljana za dozorevanje otrokovih pljučk....ali je potrebno ostati nekaj časa v porodnišnici ali greš takoj domov?

:angel: Ali še katero grozno srbijo prsa? Jaz ne vem zakaj me srbijo in imam rdeče pikice ko se popraskam kot bi imela kakšno alergijo:zmeden: je kateri kaj znano

clock-img

28.06.2005, 09:26

clock-img

lex

pencil-img

6532

Za srbeče prsi ti predlagam, da poizkusi menjat modrc - tak ki bo iz 100% bombaža.

clock-img

28.06.2005, 09:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sem dobila dve dozi te inj. v Mb porodnišnici. Sicer sem bila takrat hospitalizirana, tako da sem itak ostala tam, ampak če greš samo po inj., te skoraj ne bi smeli zadržat, če je vse drugo OK.

clock-img

28.06.2005, 09:33

clock-img

malika

pencil-img

3199

Prsi pa si namaži s bepantenom ali lanolin kremico. mene obupno srbi trebuh,ker sem se malo sončila in ko se namažem, je bolje.Pikice sem pa tudi imela, ampak ne po prsih ampak po trebuhu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem