cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Inhalator

clock-img

06.01.2009, 18:02

clock-img

NevaJ

pencil-img

7

Pozdrav,

ali mogoče ima katera izkušnje z inhalatorjem  Mr RINO, pingvin. Zanima me če je glasen glede na to da je kompresorski.

Ali mogoče kdo uporablja PROJET ultrazvočni inhalator.

Zanimajo me vaše izkušnje.

LP

clock-img

06.01.2009, 20:55

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Izkušenj z omenjenima inhalatorjema nimam (imam enega predpotopnega izpred 4 let, ki kliče po zamenjavi user posted image ), vendar bi ti svetovala, da ob nakupu gledaš, da tekočino razprši v čim manjše delce (pridejo globje v pljuča) in malo glej na optimalen čas inhaliranja (otroci pri inhaliranju ponavadi niso preveč potrpežljivi).

clock-img

06.01.2009, 20:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pred nakupom sem študirala inhalatorje in bila prepričana, da je ultrazvočni ta pravi. Pa me je minilo, ko sem videla, kak sistem je. Predvsem veliko težji za čiščenje. In glede na to, da se vdihuje aerosol, bi bilo že skoraj potrebno zagotovit sterilnost.

Na tem projet zgleda, kot da je maska direkt na aparatu (brez cevi), se mi zdi, da bi otrok težko 5 min tako glavo držal user posted image

Res je, da kompresorski niso najbolj tihi, ampak je znosno. Damo risanko malo bolj na glas, da otrok podiha tisto fiziološko. Mi imamo Omronovega in sem zelo zadovoljna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.01.2009, 21:44

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Mi imamo tega pingvinčka, sicer je kar glasen, ampak je zanimiva oblika in punce ni bilo težko prepričat. Uporabljati pa smo ga začeli pri njenih 2,5 letih.

clock-img

06.01.2009, 23:41

clock-img

NevaJ

pencil-img

7

Katerega omronovega pa uporabljate. Če lahko napišeš tip.

LP

clock-img

07.01.2009, 08:11

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Ne Omronovega, mi imamao Mr RINO pingvinčka, o katerem sprašuješ. Omrona pa sem slišala pri zdravniku in je enako glasen kot naš pingvinček.

clock-img

07.01.2009, 09:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tega imamo: http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=18

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.01.2009, 21:56

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Mene pa zanima če ima katera inhalator, ki so ga imeli lani  v Hoferju? Namreč zdaj ga bojo spet imeli, pa me zanima če deluje ok, glede na ceno??

Hvala

clock-img

10.01.2009, 09:29

clock-img

janjja

pencil-img

1078

V Hoferju bo spet od ponedeljka in je super -preverjeno.

clock-img

11.01.2009, 12:18

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Od četrtka!

clock-img

11.01.2009, 13:43

clock-img

bobika

pencil-img

1470

IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23

Mene pa zanima če ima katera inhalator, ki so ga imeli lani  v Hoferju? Namreč zdaj ga bojo spet imeli, pa me zanima če deluje ok, glede na ceno??

Hvala

Ja mi ga imamo in je tudi veliko v uporabi. Nam je vredu. Je pa podoben,kot jih imajo v bolnici in pri pediatrih. Tudi glasen ni nič bolj kot oni.
Za moje pojme se ga splača kupiti.

clock-img

12.01.2009, 12:48

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

HOFER AKCIJA http://www.hofer.si/si/html/offers/58_9548.htm

Mi imamo prav tega, sem ga kupila lani, sem zelo zadovolna, sploh je ugodna cena in dobra kvaliteta za to ceno.
Prši še kar drobne delce, zdaj nebi vedela podatkov na pamet, sem pa le te preverjala ob nakupu.
Skratka vreden nakupa.

clock-img

12.01.2009, 14:01

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

bobika in rožica hvala! Gramo se v četrtek gužvat! Upam da ga dobim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem