writing-img

Internautica Portorož

clock-img

12.05.2008, 10:52

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Joooj, kolk sm se razorčarala! To soboto smo šli v Portorož in na sejem. Vstopnica - 12 EVROV po osebi- pa misliš da boš neki not dobrega videl, pa vse natrpano, brez kakšnega reda, v halah vroče za popi***. MOgoče so samo 2 jahte predstavljene na ta prav način, ostalo pa groza.
Totalno brezveze porabljenih 24 evrov.

clock-img

12.05.2008, 11:43

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Se strinjam s tabo, obožujem morje in vse kar spada zdraven, tako da sem kar redna obiskovalka internautike. Se pa tudi jaz sprašujem kdaj zaboga bodo spregledali, da imajo več kot premalo prostora in totalen kaos, tako da bore malo vidiš. Isto kot pri DARSU, kjer znajo kasirat pretirano visoko ceno za uporabo vedno zamašenih AC.

clock-img

15.05.2008, 10:58

clock-img

Mandek

pencil-img

455

O, potem pa nisem nič zamudila. Midva se vsako leto veseliva te internautike, letos pa nama časovno ni zneslo, zato sva bila kr malo razočarana. Ampak glede na ifno nisva nič izgubila:)
Je pa res, da bodo mogli nekaj poštimat. tak dogodek kot je Internautika zahteva malo višji nivo predstavitve, se mi zdi...

clock-img

15.05.2008, 17:49

clock-img

Anonimen

Naslednjic pridi v Split. Vsaj izlet bo dober user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem