writing-img

Internet

clock-img

14.03.2005, 23:16

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Sprašujem v imenu moje sestre.
Namreč, internet ji ne dela prav.Bom dala primer. Če hoče it npr. na RR, ji namesto strani RR odpre spet najdi.si, ali pa ji odpre prazno stran.

Mogoče katera ve kaj bi to lahko bilo?:zmeden:

Aja, to ji dela že par dni.

LP:)

clock-img

14.03.2005, 23:41

clock-img

Anonimen

Nimam pojma, sem pa še očitno edina budna.:)-:)-:)-:)-
Vse sem dala spat, od malega do velikega, zdaj pa v miru uživam in hvalabogu, meni internet deluje.;)

:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

14.03.2005, 23:42

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

:)-:)-

Tudi meni hvalabogu internet deluje. Ne vem kaj bi brez njega.:)

clock-img

15.03.2005, 07:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.03.2005, 07:18

clock-img

lidia

pencil-img

501

Po mojem ima probleme program s katerim surfa, Internet Eplorer al pa Netscape, katerega pač ima. Naj preveri vse nastavitve, če ne bo druge pomoči, pa bo treba program, ki ga uporablja, na novo inštalirat.

Pa operacijski sistem ne sme bit prestar...če je explorer ful najnovejša verzija, op. sistem pa že bolj star, znajo tud bit problemi.

Naslednja možnost so virusi. V explorerju naj si nujno aktivira blockerje, da bo preprečila odpiranje raznih strani v ozadju, in da se brez njene vednosti na računalnik naložjo razne strani s sumljivimi programčki, ki znajo naredit pravo razdejanje na računalniku...ti tud npr. vohunijo kaj na netu obiskuješ in potem glede na tvoj profil dobivaš cele kupe pošte z reklamami...

Računalnik naj očisti s kakim antivirusnim programom, sej se jih da najt na netu.

Tak, več idej pa nimam.:metulj:

clock-img

15.03.2005, 07:18

clock-img

lidia

pencil-img

501

Po mojem ima probleme program s katerim surfa, Internet Eplorer al pa Netscape, katerega pač ima. Naj preveri vse nastavitve, če ne bo druge pomoči, pa bo treba program, ki ga uporablja, na novo inštalirat.

Pa operacijski sistem ne sme bit prestar...če je explorer ful najnovejša verzija, op. sistem pa že bolj star, znajo tud bit problemi.

Naslednja možnost so virusi. V explorerju naj si nujno aktivira blockerje, da bo preprečila odpiranje raznih strani v ozadju, in da se brez njene vednosti na računalnik naložjo razne strani s sumljivimi programčki, ki znajo naredit pravo razdejanje na računalniku...ti tud npr. vohunijo kaj na netu obiskuješ in potem glede na tvoj profil dobivaš cele kupe pošte z reklamami...

Računalnik naj očisti s kakim antivirusnim programom, sej se jih da najt na netu.

Tak, več idej pa nimam.:metulj:

clock-img

15.03.2005, 08:26

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

:bravo: Hvala punce. Upam da je nekaj od tega!

lp:)

clock-img

15.03.2005, 08:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Virus in nej uporabla raj Mozzilo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem