writing-img

Internet na dopustu

clock-img

16.06.2008, 22:56

clock-img

Nefretiti

pencil-img

174

Kakšne so možnosti, da vzamem internet s sabo na dopust na Hrvaško?
Kaj se najbolj splača?

Instant internet je baje ful drag.
Cyber caffe pa mi ne diši preveč, ker je predaleč.

Odstaja kakšna možnost povezave preko hrvaškega mobilnega operaterja?
Kakšne so izkušnje?

clock-img

16.06.2008, 22:58

clock-img

Anonimen

Kam pa gres? Hoteli ponujajo moznost wireless dostopa (tudi za doplacilo), nekateri apartmaji enako, se mi zdi.

clock-img

16.06.2008, 23:07

clock-img

Nefretiti

pencil-img

174

Kampirat gremo.....ravno v tem je problem.

clock-img

16.06.2008, 23:07

clock-img

Anonimen

Aja, na kamp pa nisem pomislila, sori.

clock-img

16.06.2008, 23:12

clock-img

saving

pencil-img

168

GPRS roaming sigurno dela (za Mobitel in Simobil); so pa hitrosti v letoviških krajih bolj uboge...
Lani sem se "šlepal" na en odprt WLAN user posted image , letos bomo pa videli!

clock-img

17.06.2008, 03:10

clock-img

Anonimen

Strasko na Pagu ima wireless, sam je bolj polzje sorte, pa ne lovi po celem kampu. 

clock-img

17.06.2008, 09:04

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Tudi v nekaterih kampih imajo internetne točke, ponavadi kar na recepciji kampa - seveda za doplačilo. Vsaj v kampu kamor zahajamo mi imajo 5 računalnikov z internetom, ki pa na moje začudenje tudi sredi največje sezone niso zasedeni (razen če je dež user posted image )

clock-img

17.06.2008, 09:33

clock-img

Peppa

pencil-img

72

Roamingi so kar precej dragi. Mojemu je lansko leto v pičlih šestih dnevih uspelo, da je nabil račun za malo več kot 1000 €. user posted image

Smo še bili na dopustu, ko so z mobitela klicali, da nekaj ni v redu ker račun blazno narašča. Niso pa povedali na kolikšno cifro je že vse skup prišlo.
Skoraj nas je zadela kap ko smo potem naslednji mesec dobili položnico. In se mi zdi, da je bila mojemu kar dobra šola, ker letos baje gremo brez prenosnika na dopust...user posted image

Kdor vpraša, je neumen tisti trenutek, kdor ne vpraša, je neumen celo življenje.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

"Bolje je vladati v peklu kot služiti v nebesih. "

clock-img

17.06.2008, 10:05

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi imamo na Hr internet preko HT(hrvaški telekom).

Paket, ki ga imamo mi je web and go, samo je samo za firme..Je pa cool, ker lahko internet in lap top neseš povsod s seboj, ga daš ven in si že on lineuser posted image

Pozanimaj se malo, tudi vip ima to varianto, ampak vipovega ne smeš selit okoli.

Glej, tole imamo http://www.t-mobile.hr/4/40-20-50-50-00.asp  in tole

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=11659340&idnews=632442 , samo ne vem kako je s tem in turisti. Najboljše da se obrneš direkt na njih user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 17.6.2008 10:13:39 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem