writing-img

Ipika pri 6 mesecih

clock-img

22.05.2005, 22:24

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Naša mala ima 6 mesecev in je vedno bolj ipična, če kaj ni po njeno, npr. ima eno igračo, hoče pa drugo, ali pa ko jo oblačim se hoče obračat in se dere, je ipična oz. histerična. Kaj pravite vi, kaj je boljše da ji to na lep način dopovem ali pa glasno da to NE SME ? Kaj je bolj učinkovito?:zmeden2:

clock-img

22.05.2005, 22:58

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Kaj dopovedat, a da ne sme biti ipična? :)-

Pri našem zaenkrat bolj pali, da mu stvari prepovedujem "na lep način" - ga milijonkrat odmaknem, zraven pa milijonkrat ponovim "ne sme, pusti to". Na začetku me je en dan nekaj prijelo in sem bila bolj glasna, pa ni prav nič pomagalo. Zdaj smo itak pri nas v spodnjem štuku že skoraj vse neugodne stvari odmaknili. Če gremo pa gor (k babici in dediju) in so drugi zraven, je pa malo problem, ker se jim zdi luštkan, ko šari po rožah, radiu itd., pa se zraven, ko mu jaz dopovedujem, da ne, smejijo. Kako naj potem ve, da ni dobro, da to dela? :(

clock-img

23.05.2005, 06:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

A to nas tudi še čaka?:zmeden: No ja, Pina bi trenutno rada telefonirala, pa ji telefon samo dam izven dosega. Drugače ima pa trenutno najraje zavitek papirnatih robčkov.:)-

clock-img

23.05.2005, 07:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.05.2005, 12:25

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pri nas smo prvo fazo "dopovedali". So prepovedane cone v stanovanju in stvari, ki se jih ne sme prijet. Sicer se mi je zdelo, da govorim ves dan samo "ne, ne, ne..." ampak je delovalo. Premikala oz. odmikala pa nisem nič. Edino vtičnice sem za vsak slučaj zaščitila. Ostalo se je pa morala gospodična navadit, da se ne sme.

Je pa sedaj v fazi trmarjenja. Če kaj ni po njeno se vsede na tla in se ne premakne. Pa se ne sikiram - pustim jo tam, naj se kuja... prej ali slej jo mine!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem