writing-img

IsaDora?

clock-img

12.10.2008, 15:11

clock-img

lily07

pencil-img

42

Mi je kolegica priporočila to znamko kozmetike oz. puder, pa ne vem če bi si šla kar takoj kupit (saj ni drago, amapk ne rabim toliko kozmetike doma), zato bi še vas malo vprašala, če katera to uporablja in kako se vam zdijo njihovi izdelki?

hvala user posted image

clock-img

12.10.2008, 15:23

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Jaz imam eno maskaro in je super, jo bom še kupila ko bo treba.Sem pa tudi sama slišala dosti pohval, ampak nisem še sprobala.

Baje pa da je trenutno neka akcija in če kupiš puder dobiš maskaro zastonj-pozanimaj se, če jo imaš namen kupit.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

12.10.2008, 19:27

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Sibil, mogoče veš v kateri trgovini imajo to akcijo. Jaz si moram nabaviti puder, maskaro in mogoče kako šminko, pa ne vem kaj bi izbrala. 

clock-img

13.10.2008, 11:56

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

OD IsaDore imam samo senčila (sicer več kosov), meni so ful dobra, obstojna, kvalitetan in razmeroma poceni ...

Pudrov in šmink nisem nikoli imela od ID.

clock-img

13.10.2008, 19:05

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Jaz sem si kupila korektor za podočnjake in moram rečt, da sem zelo zadovoljna (prekrivnost ok).

Drugega nimam, sem razmišljala, če bi kupila kakšen gloss, ampak še nisem prepričana.

clock-img

13.10.2008, 20:56

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljene,

Tudi jaz sem hotela načeti to temo user posted image Me pa zanima, kje se da vse kupit za kozmetika od Isadore?

Hvala

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

13.10.2008, 21:05

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Mueller, Drogerije v okviru Mercatorja, Limoni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem